Στροφή σε Καντέ και σενάρια για Ντρέντε

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3.6.09

Η περίπτωση του ελεύθερου Σεντρίκ Καντέ φαίνεται πιο ελκυστική από αυτή του Ποϊγκρενιέ

Τα πράσινα προβάρει ο Σεντρίκ Καντέ που θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή. Ο Αμυντικός από το Μάλι φαίνεται να προτιμάτε από τον Ποϊγκρενιέ ο οποίος παραχωρείται ως δανεικός από την Ζενίτ, όμως η απόκτηση του ελεύθερου Καντέ φαντάζει πιο ελκυστική. Ένα ακόμα στοιχείο που είναι άξιο αναφοράς είναι πως ο Γάλλος έχει υψηλότερο κασέ (περί το 1.5εκάτ. ευρώ), ενώ για τον δανεισμό του οι πράσινοι θα πρέπει να καταβάλλουν στην Ρωσική ομάδα 700.000ευρώ. Συνεπώς η περίπτωση του Καντέ φέρεται να προκρίνεται και τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση.
Όσον αφορά το σενάριο για τον Ρόιστον Ντρέντε, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Ο 22 χρόνος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείτα μεγάλο ταλέντο και αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι έναντι 13εκάτ. ευρώ και παρά το γεγονός ότι δεν έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις, θεωρείτε κεφάλαιο για τους Μαρδιλένους. Περίπτωση απόκτησης του θα πρέπει να ξεχαστεί και οι πράσινοι ποντάρουν στον Χενκ Τεν Κάτε για να τον αποκτήσουν ως δανεικό. Όμως αναμένεται να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση μόνο αν χαλάσει η περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη.
Τέλος σχετικά με τον επιθετικό, οι πράσινοι περίμένουν την επίσημη τοποθέτηση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Με την Σταντάρτ Λιέγης δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα όμως υπάρχει διαφορά στις απαιτήσεις του Σέρβου επιθετικού που αξιώνει περισσότερα από το 1.5εκάτ. ευρώ που έχουν προσφέρει οι πράσινοι. Σε περίπτωση που το κεφάλαιο Γιοβάνοβιτς κλείσει οριστικά, τότε ο επόμενος στόχος θα είναι ο Σαντ, τον οποίο ΜΜΕ στην Αργεντινή θεωρούν βέβαιη την μεταγραφή του ενώ τελευταία ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Ταμούδο, ο οποίος σκέφτεται να φύγει από την Ισπανία.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ