Επαναπροσδιορισμός στόχων....

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.6.09

Η παραμονή του Ματ Ντάρμπισιρ αποτελεί προτεραιότητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρολεύκων.

Μετέωρο φαίνεται να είναι το πλάνο που επικρατεί στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι αν και ξεκίνησαν νωρίς τον χωρό των μεταγραφών με τους Ούρκο Πάνρτο και Ζαϊρί φαίνεται να βρίσκουν σημαντικά εμπόδια για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους και έχουν θέσει στο περιθώριο κάποιες υποθέσεις που τους απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Μπομπό, η στάση των διοικούντων της Τούρκικης ομάδας είναι αμετακίνητη στα 7εκάτ. ευρώ, με τους ερυθρόλευκουτς να μην διατίθεται να δαπανήσουν 3.5εκάτ ευρώ (για το 50% του ποδοσφαιριστή) και να εμμένουν στα 2.5. Υπό αυτές τις προυποθέσεις δύσκολα θα προχωρήσει του Μπομπό, εκτός αν α) Το φημολογούμενο ενδιαφέρων των ομάδων από την Μπουντεσλίγκα μείνει στα χαρτιά β) Οι Τούρκοι δεχθούν να μειώσουν τις απαιτήσεις τους, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Πέραν του Μπομπό, φέρονται να εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις επιθετικών ενώ ακούστηκε ξανά το όνομα του Ντάβι, για τον οποίο υπήρχε ενδιαφέρον τον περασμένο Γενάρη, αλλά ο παίκτης συνέχισε την καριέρα του σε άλλη ομάδα της Ιαπωνίας.
Οι ερυθρόλευκοι τα τελευταία 24ώρα φέρονται να έχουν δείξει περισσότερο ενδιαφέρον στην απόκτηση του Μάτ Ντάρμπισιρ και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν νέες επαφές μεταξύ Μπλάκμπερν και Ολυμπιακού με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή, δεδομένου ότι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.
Αντίθετα στην περίπτωση του Σεμπάστιαν Λέτο, δεν υπάρχει εξέλιξη και ο Ολυμπιακός παίζει ένα παιχνίδι τακτικής με την Αγγλική ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν είτε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με ρήτρα που θα φτάνει ακόμα και τα 5εκάτ ευρώ ενώ η προσφορά τους για την άμεση απόκτηση του φτάνει τα 3,5εκάτ ευρώ. Οι όποιες εναλλακτικές λύσεις φαίνεται να έχουν μπει στο συρτάρι και δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να χαθούν στο πέρασμα του χρόνου. Μην ξεχνάμε παίκτες όπως π.χ. ο Ροτέν ο οποίος φέρεται να είναι μια εναλλακτική λύση εξακολουθούν να είναι καυτά χαρτιά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Τέλος σχετικά με την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού, ενώ όλα δείχνουν πως θα υπάρχει συμφωνία με τον Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, υπάρχει μια τάση σε κύκλους της ΠΑΕ για να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής νεώτερος σε ηλικία που θα προσφέρει σε βάθος χρόνου, όμως τέτοιες περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα ακριβές και σε μια τέτοια περίοδο όπου το χρήμα δεν ρέει όπως παλαιότερα, μάλλον θα πρέπει να αποκλειστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι επανέρχονται στην περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ καθώς η Γιουβέντους φέρεται να έχει μειώσει τις απαιτήσεις της στα 2.5εκάτ ευρώ και απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή με τα χρήματα που έχει ζητήσει ο ποδοσφαιριστής.
Ωστόσο δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να παγώσουν όλες τις μεταγραφικές τους υποθέσεις μέχρι το τέλος του μήνα όπου έχει δωθεί παράταση από τον Σωκράτη Κόκκαλη για την προσέλευση ενδιαφερόμενων να συμμετέχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, κάτι το οποίο σαφώς και θα φέρει χρήματα στα ταμεία και οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση στο μεταγραφικό παζάρι.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ