Προχωράει του Ογκαράρου...

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 1.7.09

Θετικός φαίνεται ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς για την αξία του Ρουμάνου μπάκ Γκεόργκε Ογκαράρου και καθώς φαίνεται σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις τόσο με την ομάδα του Άγιαξ όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Η Ολλανδική ομάδα δεν υπολογίζει στα πλάνα της για την επόμενη χρονιά τον ρουμάνο δεξί μπάκ και αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό που εκτιμάται ότι δεν θα ξεπερνά τις 250.000ευρώ.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Λεονάρντο, παρά την βελτιωμένη προσφορά που κατέθεσε η ΑΕΚ, η πλευρά του Λεβαδειακού μένει αμετακίνητη και ζητά 1.5εκάτ ευρώ, ποσό που η ΑΕΚ δεν προτίθεται να δώσει.
Σε επίπεδο φημολογίων έχει ειπωθεί πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάννη Γκούμα ο οποίος είναι ελεύθερος. Όμως η απόκτηση του διεθνούς αμυντικού εξαρτάται άμεσα από την περίπτωση του Μαϊστόροβιτς. Η ΑΕΚ καθώς φαίνεται θέλει να απαλλαγεί από τις 800.000ευρώ που είναι το ετήσιο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και σε περίπτωση που πωληθεί πέραν του σεβαστού ποσού που θα μπει στα ταμεία της ομάδας, με τα χρήματα που παίρνει ο διεθνής Σουηδός μπακ για έναν χρόνο, η θέση θα καλυφθεί από τον Γ. Γκούμα για τα επόμενα 2 χρόνια. Τίποτα όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.
Ωστόσο με την πώληση του Πλιάτσικα στην Σάλκε αλλά και την πώληση του Εντίνιο αναμένεται να μπουν χρήματα στα ταμεία και σε συνδιασμό με τα ποσά που εξοικονομούνται από τα συμβόλαια των συγγεκριμένων παικτών, η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί πιο ζεστά στο μεταγραφικό παζάρι.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ