Μετά τα Play OfF τα σπουδαία.

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.5.09

Έντονη κινητικότητα στην ενίσχυση της ομάδας για την νέα σεζόν υπάρχει τις τελευταίες μέρες στο πράσινο στρατόπεδο. Φυσικά οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά το τέλος των Play Off, όμως ήδη οι πράσινοι φέρονται να έχουν κάνει επαφές με μάνατζερ ποδοσφαιριστών, προετοιμάζοντας κατά τρόπο τινά το έδαφος.

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός δεξιού μπακ, ενός επιθετικού, ενός αριστερού χαφ, ενός τερματοφύλακα και ενδεχομένως ενός αμυντικού μέσου εφόσον λυθεί το συμβόλαιο του Μάτος και ο Τζιώλης μεταγραφεί.

Για την άμυνα, φαβορί φαντάζει ο υψηλόσωμος στόπερ της Ζενίθ Αγίας Πετρούπολης Σεμπαστιάν Πουϊγκρενιέ. Ο 27 χρόνος Γάλλος έχει παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στην Μπόλτον και για την απόκτηση του απαιτούνται περί τα 5εκάτ. ευρώ με τον ίδιο να αξιώνει περί τα 1,2εκάτ. ευρώ ετησίως. Θα πρέπει ακόμα να σημειώσουμε πως η Ρωσική ομάδα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Σίλβα Κλεϊτον και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια ανταλαγή με ένα ποσό της τάξης των 2.5-3εκάτ. ευρώ για τον Πουϊγκρενιέ.

Για την θέση του δεξιού μπακ καλή περίπτωση φαντάζει ο Μαχαμαντού Νταμπό της Σεντ Ετιέν, για τον οποίο η Γαλλική ομάδα αναμένεται να αξιώσει ένα ποσό περί τα 3εκάτ ευρώ, ενώ και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης φέρεται να ενδιαφέρει τους πράσινους, ως εναλλακτική λύση.

Για τερματοφύλακα ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει συστήσει τον Φαμπιάν Άσμαν της Ιντερπεντιέντε ενώ και ο Σεμπαστιάν Σαχά της ΑΕΚ θεωρείται από τους πράσινους αρκετά αξιόλογος τερματοφύλακας. Αντίθετα ο Μαριάνο Αντούχαρ της Εστουντιάντες , που είχε ακουστεί πριν από μερικές μέρες, οδεύει στην Κατάνια.

Ωστόσο, περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του επιθετικού καθώς στο ρεπορτάζ των πράσινων φιγουράρουν αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας.

Πιζάρο, Γιοβάνοβιτς και Χούλιο Ρικάρντο Κρουζ είναι τα σημαντικότερα ονόματα που έχουν ακουστεί, ωστόσο αμφότερα αποτελούν αρκετά δύσκολες περιπτώσεις για τις οποίες πρέπει να καταβληθούν αρκετά χρήματα. Όσον αφορά για τον Πιζάρο, ο Περουβιανός σέντερ φορ της Βέρντερ που ανήκει στην Τσέλσι, θέλει να αγωνιστεί σε κάποιο πρωτάθημα υψηλότερου επιπέδου από το Γερμανικό και συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Για τον Γιοβάνοβιτς τα πράγματα είναι πιο απλά. Ο παίκτης δέχεται να έρθει στην Ελλάδα εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά, ήτοι αξιώνει περί τα 2,8εκάτ ευρώ το χρόνο, ενώ η Στάνταρντ Λιέγης αξιώνει περί τα 6εκάτ. ευρώ. Αν οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του 28χρόνου Σέρβου, τότε ο Γιοβάνοβιτς θα φορέσει τα πράσινα.

Τέλος όσον αφορά για τον 34χρόνο σέντερ φορ της Ίντερ, ο παίκτης μένει ελεύθερος φέτος και δεν θα είχε πρόβλημα να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, όμως οι οικονομικές του απαιτήσεις αναμένεται να είναι στα ίδια επίπεδα με του Γιοβάνοβιτς, αν όχι και μεγαλύτερες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως μέσα στην εβδομάδα επιστρέφει από το ταξίδι του στην Λατινική Αμερική ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και αναμένεται να παραδώσει την δική του λίστα με ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει στον Κώστα Αντωνίου.

Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ