Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής PlayOff

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.5.09

Φωτία πήραν τα PlayOff έπειτα από τα χθεσινά αποτελέσματα. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι και μοιράστηκαν τον έναν βαθμό, ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε το διπλό στην Λάρισα και εκμεταλευόμενος την ισοπαλία στο ντέρμπι, έφτασε τον Παναθηναϊκό στην Βαθμολογία. Στο ντέρμπι της Κυριακής θα ξεκαθαρίσουν πολλά μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Όποιος από τους δυο βγει νικητής, ουσιαστικά βγάζει εκτός μάχης τον αντίπαλο του, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας και νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας, οι πράσινοι θα έχουν τον πρώτο λόγο για την είσοδο στα προκριματικά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ 1-1

Όμορφο παιχνίδι διεξήχθη εχθές το απόγευμα στο Ο.Α.Κ.Α. Ο τυπικά γηπεδούχος Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ, η οποία μετά από τις πρώτες δυο αγωνιστικές παραμένει στην τροχιά της δεύτερης θέσης που θα δώσει το εισητήριο για τα προκριματικά του Champions league. Το σκορ άνοιξε ο Σκόκο στο 12 με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ, για να ισοφαρρήσει στο 42' ο Γκάμπριελ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Νωρίτερα αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι ο Σαλπιγγίδης στο 27'.


Παναθηναϊκός (Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σαριέγκι, Νίλσον (64' Μουν) Σπυρόπουλος,
Σιμάο, Γκάμπριελ (72' Κλέιτον), Σίλβα, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (57' Χριστοδουλόπουλος), Μάντζιος

ΑΕΚ (Μπάγιεβιτς): Σάχα, Αλεξόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Κουτρουμάνος, Πελετιέρι (87' Γκέντσογλου), Ενσαλίβα, Καφές, Σκόκο (λ.τ. 45' Μαντούκα), Τζιμπούρ, Μπλάνκο (83' Ντιούφ)

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ 0-2
Την ισοπαλία του ντέρμπι εκμεταλεύθηκε ο ΠΑΟΚ και με την νίκη του επί της Λάρισας έφτασε τους έξι βαθμούς και μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Παναθηναϊκό. Το σκορ για τον ΠΑΟΚ άνοιξε στο 9' ο Μπακαγιόκο ενώ στο 80' ο Κονσεϊσάο με προσωπικό του τέρμα σφράγισε την νίκη για τον δικέφαλο του Βορρά. Από την πλευρά της η Λάρισα αν και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές φάσεις στην εστία του ΠΑΟΚ.

Λάρισα (Ουζουίδης): Βράνιτς, Κώτσιος, Νταμπίζας, Βέμπερ (62' Ίλιτς), Κατσιαρός, Σαρμιέντο, Φωτάκης (73' Τσίγκας), Γιαννακόπουλος, Μετίν (66' Κυριάκος), Πάρα, Ζουράφσκι

ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Σνάουτσερ, Σορλέν (91' Μπαλάφας), Βερόν, Ίβιτς, Κονσεϊσάο (86' Λάκης), Μουσλίμοβιτς, Μπακαγιόκο (66' Βιεϊρίνια)
Επόμενη αγωνιστική:

Βαθμολογία:
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6
3. ΠΑΟΚ 6
4. ΑΕΚ 5
5. ΛΑΡΙΣΑ 0


ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΪΟΥ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 19:00 NET
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 21:15 NOVA

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ