Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Τιμούρ Κετπάγια από τον Ολυμπιακό

Ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του Γεωργιανού προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο του Ολυμπιακού όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Ο Τιμούρ Κετπσάγια υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνον με απολαβές που αγγίζουν τις 700.000ευρώ ετησίως. Συνεργάτες του Κετσπάγια θα είναι ο Σοσό Τσέντια και ο Μιχάλη Μιχαήλ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας της με τον προπονητή κ. Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση, που θα γίνει αύριο Πέμπτη 28 Μαΐου και ώρα 13:00, στα γραφεία της Π.Α.Ε. στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αλλά και ενός αμυντικού χαφ, έπειτα από την διαφαινόμενη αρνητική τροπή στο θέμα Λεντέσμα, αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα στον Ολυμπιακό.
Για την θέση του αμυντικού, ακλότητο φαβορί παραμένει ο Γιόναθαν Μποτινέλι, παρά την αρνηντική έκθεση που παρέδοσε ο αρχισκάουτερ των ερυθρολεύκων Ανδρέας Νινιάδης, ο Αργεντίνος αμυντικός βρίσκεται ακόμα ψηλά στην λίστα. Ωστόσο το μεγαλυτερο πρόβλημα που καλούνται να λύσουν οι ερυθρόλευκοι έχει να κάνει με την σύζηγο του ποδοσφαιριστή η οποία έχει ένα παιδί από τον πρώτο της γάμο και λόγο ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο πρώην σύζηγος της, δεν μπορεί να το πάρει εκτός χώρας. Οι ερυθρόλευκοι ωστώσω αισιοδοξούν πως αυτό το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχει την καλύτερη γνώμη για τον Λεντέσμα, και θεωρεί πως για την μεσαία γραμμή ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν πιο γρήγορο ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορεί και να πιέζει στην άμυνα, αλλά και να προωθείται. Ασφαλώς η υπόθεση αυτή θα αποτελέσει ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού καθώς οι ερυθρόλευκοι είχαν ως δεδομένη την επιστροφή του Λεντέσμα, όμως έπειτα από τον πρόσφατο τραυματισμό του αλλά και διάφορες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή είναι εξαιρετικά αμβίφολο αν ο διεθνής αμυντικός μέσος, πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής.
Τέλος όσον αφορά τις περιπτώσεις των Λέτο και Μπομπό. Για τον μεν Λέτο, ο Ράφα Μπενίτεθ δήλωσε πως επιθυμεί την επιστροφή του παίκτη στην Λίβερπουλ και πως δεν πρόκειται να δωθεί δανεικός παρά μόνο να πωληθεί κάτι το οποίο ανατρέπει προς στιγμήν τα σχέδια του Ολυμπιακού καθώς οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να ανανεώσουν τον δανεισμό του παίκτη, καταβάλλωντας το 100% του συμβολαίου του (περίπου 850.000ευρώ) και να ορίστεί ρήτρα αγοράς για το τέλος της επόμενης σεζόν. Πιθανότητα ο Ολυμπιακός να ξεκινήσει έναν κύκλο διαπραγματεύσεων με την Λίβερπουλ την επόμενη εβδομάδα. Σχετικά με το θέμα του Μπομπό, εξελίξεις θα υπάρχουν το Σαββατοκύριακο, όταν και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Θυμίζουμε πως οι υποχρεώσεις του Μπομπό με τη Μπεσικτάς ολοκληρώνονται αυτή την Κυριακή και πως ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος από την Τουρκική ομάδα, καταβάλλωντας το ποσό του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του σε συνδιασμό με τις ωφειλές που έχει προς αυτόν η Τουρκική ομάδα.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ