Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής Play Off

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.5.09

Στο μεγάλο τελικό της επόμενης Κυριακής θα κριθεί ποιά ομάδα θα πάρει το εισητήριο για τα προκριματικά του Champions League. Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον ΠΑΟΚ
ενώ η Λάρισα δυσκόλεψε αρκετά την ΑΕΚ που έχασε έδαφος όμως τα πάντα θα κριθούν στο ντέρμπι. Ο Παναθηναίκός πλέον θέλει δυο αποτελέσματα (ισοπαλία ή νίκη) ενώ η ΑΕΚ για να καταφέρει να πάρει το εισητήριο, θέλει μόνο την νίκη.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 4-1
Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ που φέτος δεν κατάφερε να κερδίσει σε κανένα από τα ντέρμπι του πρωταθλήματος και των Play Off. Πλέον οι πράσινοι μπορούν να πάρουν την θέση για τα προκριματικά του Champions League ακόμα και με ισοπαλία. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι
Καραγκούνης (36'-πέναλτι), Γκάμπριελ (40'), Σαλπιγγίδης (59'), Αναστασάκος (63'), Πετρόπουλος (90').

Παναθηναϊκός (τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Μουν, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σίλβα (61' Μάτος), Γκάμπριελ, Σιμάο, Καραγκούνης (61' Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης, Ρουκάβινα (77' Πετρόπουλος)

ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Μπιζέρα, Ηλιάδης, Αλβες, Βερόν (80' Βαγγελής), Λάκης (56' Αναστασάκος), Βιεϊρίνια (43' Κωνσταντινίδης), Μπακαγιόκο



ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ 0-0
Παρά το γεγονός ότι η Λάρισα ήταν αδιάφορη στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, οι Βυσσινοί υποχρέωσαν την Ένωση σε ισοπαλία, ενώ λίγο έλλειψαν να κερδίσουν με το χαμένο πέναλτι του Πάρα στο 18'. Παρ' όλα αυτά η ΑΕΚ παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης καθώς την επόμενη Κυριακή θα αναμετρηθεί σε έναν άτυπο τελικό με τον Παναθηναϊκό θέλωντας μόνο την νίκη.

Λάρισα (Ουζουνίδης): Σέρεμετ, Νταμπίζας, Βουκουβάλας, Ααράμπ, Βλασσόπουλος, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Σαρμιέντο, Γιαννακόπουλος (92' Μούλερ), Πάρα (76' Κυριάκος), Τσίγκας (65' Ζουράφσκι)

ΑΕΚ (Μπάγιεβιτς): Σάχα, Αλεξόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Κουτρουμάνος, Χετεμάι, Ενσαλίβα (53' Μαντούκα), Πελετιέρι, Σκόκο, Τζιμπούρ (88' Παυλής), Μπλάνκο (76' Εντίνιο)

Βαθμολογία:
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 15
3. ΑΕΚ 12
4. ΠΑΟΚ 6
5. ΛΑΡΙΣΑ 1

Επόμενη αγωνιστική:
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΪΟΥ
Π.Α.Ο.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ 21:15 NOVA
Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 21:15 NOVA


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ