Τέλος ο Βαλβέρδε από τον Ολυμπιακό!

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 8.5.09

Παρελθόν αποτελεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο του Ολυμπιακού όπως αποφασίστηκε από την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. που έλαβε χώρα στα γραφεία του Ολυμπιακού. Όπως ανακοίνωσε o υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού κ. Γιάννης Μώραλης, δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν προπονητή, διαψεύδωντας τις φήμες περί συμφωνίας με τον Τιμούρ Κετσπάγια.
Ωστόσο μέσα στις επόμενες εβδομάδες έως το τέλος του μήνα και έπειτα από το ταξίδι της ομάδας στο Βιετνάμ, θα λάβει χώρα καινούριο διοικητικό συμβούλιο όπου και θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του Ισπανού τεχνικού. Συνεπώς το σήριαλ του προπονητή του Ολυμπιακού καλά κρατεί ακόμα, ενώ απορρίας άξιο είναι πως θα αντιδράσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην αυριανή φιέστα του συλλόγου για την κατάκτηση του ντάμπλ.

η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ως εξής:

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τα ακόλουθα, σε σχέση με τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου:

1.Το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά τη μη αποδοχή της πρότασης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον κ. Ernesto Valverde για επέκταση της συνεργασίας τους, αποφασίζει ομόφωνα τη μη ανανέωση αυτής.

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστεί τον κ. Ernesto Valverde για τη μέχρι σήμερα προσφορά του. Σε νέα συνεδρίαση του μέχρι το τέλος Μαΐου θα αποφασίσει τη πρόσληψη νέου προπονητή.

2. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τις 22 Ιουνίου 2009 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.Κατάργηση Δικαιώματος Προτίμησης Παλαιών Μετόχων.
Έχει ορισθεί ήδη χρηματοοικονομικός σύμβουλος προκειμένου να καθορισθούν οι λεπτομέρειες της αύξησης αυτής.

Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ