Μεταβαλλόμενο μεταγραφικό πλάνο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 31.5.09

Ο Σεμπάστιαν Ποϋγκρενιέ αποτελεί τον πρώτο στόχο των πρασίνων για την άμυνα.

Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιό είναι το μεταγραφικό πλάνο των πρασίνων καθώς με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το σαφάρι των μεταγραφών μοιάζει περισσότερο με σήριαλ που έχει ανατρεπτικό σενάριο ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Από τους αρχικούς στόχους για την επίθεση που ήταν οι Πίζαρο, Γιοβάνοβιτς και Κρουζ οι πράσινοι φέρονται να έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε ακόμα πιο δύσκολες περιπτώσεις όπως αυτές των Νιλμάρ, Ελ Χαμνταουϊ, δίχως να αποκλείεται κάποια άλλη έκπληξη όπως οι Μπαμπτίστα και Ταμούδο. Για την θέση του αριστερού χαφ, η φημολογούμενη "κλεισμένη" περίπτωση του Λεονάρτο του Άγιαξ φαίνεται να ναυαγεί καθώς ο παίκτης σκέφτεται να παραμείνει στον Αίαντα ενώ ακούστηκε τελευταία και η περίπτωση του Ροτέν.
Στο κέντρο της άμυνας η περίπτωση του Ποϊγκενιέ φαίνεται να κερδίζει έδαφος καθώς οι πράσινοι φέρονται να τα έχουν βρει με την Ζενίτ και απομένει να τα βρουν και με τον ποδοσφαιριστή. Για την θέση του τερματοφύλακα φέρεται να έχει προκριθεί ο 26χρόνος Αργεντίνος Μαριάνο Αντουχάρ της Εστουντιάντες που αποτελεί εισήγηση του Ρότσα. Ωστόσο οι πράσινοι θα πρέπει να δώσουν μάχη να τον αποκτήσουν καθώς αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Κατάνια. Η τιμή του παίκτη έχει οριστεί στα 3εκάτ. ευρώ.
Για την θέση το δεξιού μπακ, η περίπτωση Ανχελέρι έχει πάψει να απασχολεί τους πράσινους ενώ ολοένα κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη. Ωστόσο φημολογείται πως κύκλοι στην διοίκηση δεν επιθυμούν την επιστροφή του 27χρόνου διεθνούς ποδοσφαιριστή.
Τέλος όσον αφορά την περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη, φήμες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως οι πράσινοι τα έχουν βρει με την Μπενφίκα στα 3εκάτ. ευρώ ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι 1εκάτ. ευρώ συν μπόνους για κάθε χρόνο. Φήμες αναφέρουν πως το Αμβούργο αναμένεται να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του Κατσουράνη που δύσκολα θα μπορεί να ανταγωνιστεί την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ