Στενό μαρκάρισμα σε Μπομπό

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15.5.09
















Σε καλό δρόμο φαίνεται να είναι η μεταγραφή του βραζιλιάνου στραϊκερ της Μπεσίκτας Ντείβινσον Ροτζέριο Ντα Σίλβα, ή αλλιώς Μπομπό στον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού των Γιάννη Χρυσικόπουλου και Δημήτρη Θεοδωρίδη με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η μεταγραφή μπορεί να κλείσει με ένα ποσό που δεν θα ξεπεράσει τα 3,5 εκάτ. ευρώ ωστώσω σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της διοίκησης της Τουρκικής ομάδας, η Μπεσικτάς φέρεται να αξιώνει περίπου 6εκάτ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρει μια άλλη πηγή, οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχουν το 50% των δυκαιωμάτων του, ενώ η ίδια η Μπεσικτάς φέρεται να έχει προηγούνες οφειλές ως προς τον παίκτη που φτάνουν στο ύψος του 1,5 εκάτ. ευρώ. Σήμερα πάντως το ραντεβού είναι επιβεβαιωμένο και εκτός απροόπτου θα συζητηθούν οι ετήσιες απαιτήσεις το ποδοσφαιριστή όπου σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν τα 1,2εκάτ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.
Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να φύγει από την Τουρκική ομάδα και επικαλούμενος τις ωφειλές από την προηγούμενη χρονιά, πιθανών να ζητήσει έναν συμβιβασμό και να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίο του. Πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα και συνάμα δύσκολη περίπτωση όμως οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν μια σημαντική μεταγραφή μέχρι το τέλος του μήνα.
Μια ακόμα περίπτωση που φαίνεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι αυτή του Εντμίλσον. Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή υποστηρίζεται ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος όμως αξιώνει περίπου 2.5εκάτ ευρώ το χρόνο. Ο Ολυμπιακός είναι διατεθιμένος να του προσφέρει τα μισά με αρκετά υψηλά πριμ όμως υπό τον όρο ότι ο παίκτης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα τις περάσει με επιτυχία.
Τέλος όσον αφορά την υπόθεση του Βασίλη Κουτσιανικούλη, οι ερυθρόλευκοι τηρούν στάση αναμονής. Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή όμως επ' ουδενί δεν πρόκειται να δώσουν τα χρήματα που απαιτεί ο Εργοτέλης και καθώς φαίνεται αυτό το σήριαλ θα έχει αρκετά επεισόδια.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ