Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής PlayOff 2009

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 11.5.09

O Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της πρώτης αγωνιστικής καθώς κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε ως μόνη δικαιολογία την αποβολή του Πάμπλο Γκαρσία. Στο δεύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής η ΑΕΚ κατάφερε να ανατρέψει δυο φορές το εις βάρος της σκορ και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς απέναντι στην Λάρισα που πλέον απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή. Στο ντέρμπι της Τετάρτης, οι δυο μονομάχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν την νίκη για να αποκτήσουν το πάνω χέρι στην βαθμολογία, ενώ σε ενδεχόμενη ισοπαλία τους και νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λάρισας, οι θεσσαλονικείς επανέρχονται στην πρώτη θέση.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

Πιό ουσιαστικός ήταν ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ που έμεινε ένα ημίχρονο με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Πάμπλο Γκαρσία και με ένα γκολ του Καραγκούνη στο 87' πήρε ένα σημαντικό τρίποντο που τον έφερε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσερ (89' Μπακαγιόκο), Μαλεζάς, Λίνο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Σορλέν, Βιεϊρίνια (46' Βερόν), Ίβιτς, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς.

Παναθηναϊκός (τεν Κάτε):
Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Μουν, Νίλσον, Σαριέγκι, Σιμάο (46' Κλέιτον), Σίλβα, Καραγκούνης, Ίβανσιτς (46' Νίνης), Ρουκάβινα (74' Σαλπιγγίδης), Μάντζιος.

ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ 3-2
Εκπληκτικό σε εξέλιξη ματς διεξήχθει στο ΟΑΚΑ εχθές. Η Λάρισα αν και προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι σε μια ΑΕΚ που παρά τις σημαντικές της απουσίες κατάφερε να πάρει την νίκη και να φτάσει στην δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας. Τα γκολ πέτυχαν οι Πάρα 9', Παυλής 14', Ίλιτς 23', Μαντούκα 40', Μπλάνκο 79' (πεν).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΚ (Μπάγιεβιτς):
Σάχα, Αλβες, Αλεξόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Ενσιαμπαμφούμου (46' Γεωργέας), Ενσαλίβα, Καφές, Μαντούκα (85' Ταχτσίδης), Σκόκο, Παυλής (66' Εντίνιο), Μπλάνκο.

Λάρισα (Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Βενετίδης, Κώτσιος, Νταμπίζας, Βέμπερ, Ιγκλέσιας (80' Τσίγκας), Σαρμιέντο, Ίλιτς, Γιαννακόπουλος (75' Κυριάκος), Μετίν (69' Γκουέλα), Πάρα.


Βαθμολογία:
Παναθηναϊκός 5
ΑΕΚ 4
ΠΑΟΚ 3
Λάρισα 0

επόμενη αγωνιστική:

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΪΟΥ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ. 19:00 NET
ΛΑΡΙΣΑ - Π.Α.Ο.Κ. 21:15 Alpha


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ