Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής Play Off 2009

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18.5.09

Με αρκετά συναρπαστικό τρόπο εξελίσσονται τα φετινά Play Off. Μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής η ΑΕΚ που απέδρασε με τους τρεις βαθμούς από την Τούμπα, ρίχνωντας τον ΠΑΟΚ στο καναβάτσο. Ο Δικέφαλος του βορρά στον πρώτο γύρο συγγέντρωσε μόλις 3 βαθμούς χάνωντας δυο παιχνίδια στην έδρα του και πλέον θα πρέπει να κάνει μόνο νίκες για να καταφέρει να τερματίσει στην κορυφή. Η ΑΕΚ θα δώσει το ματς κλειδί με τον δικέφαλο του Βορρά στην επόμενη αγωνιστική με σκοπό να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από τον Παναθηναίκό, ο οποίος είχε ένα εύκολο έργο απέναντι στην αδιάφορη πλέον Λάρισα.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1
Μεγάλη νίκη σημείωσε η ΑΕΚ στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των Play OFF. Η Ένωση αν και αγωνιζόμενοι με 9 παίκτες έπειτα από την αποβολή του Γεωργέα στο 71 και του Χετεμάϊ στο 84 κατάφερε να μείνει όρθια στην Τούμπα και με ένα γκολ που πέτυχε ο Μπλάνκο στο 40'. Ο ΠΑΟΚ αν και δημιούργησε ευκαιρίες, δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και πλέον βρίσκεται τρεις βαθμούς από την κορυφή.

ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Σνάουτσερ (76' Λάκης), Λίνο, Σορλέν, Βερόν, Ίβιτς (62' Βιεϊρίνια), Κονσεϊσάο, Μπακαγιόκο (70' Αναστασάκος), Μουσλίμοβιτς.

ΑΕΚ (Μπάγιεβιτς): Σάχα, Αλεξόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Κουτρουμάνος, Χετεμάι, Καφές (54' Πελετιέρι), Ενσαλίβα, Μαντούκα, Τζιμπούρ (87' Εντίνιο), Μπλάνκο (76' Γκέντσογλου)
.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ 3-1
Εύκολο απόγευμα πέρασαν οι παίκτες του Χενκ Τεν Κάτε απέναντι στην Λάρισα που ουσιαστικά είναι αδιάφορη για τα play Off έπειτα και από την χθεσινή της ήττα. Οι πράσινοι πλέον βρίσκονται στην κορυφή του σχετικού πίνακα και έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν το εισητήριο για τα προκριμάτικά του Champions League. Τα γκολ πέτυχαν οι Σαλπιγγίδης 10', Καραγκούνης 25', Μετίν 54', Ρουκάβινα 73'.

Παναθηναϊκός (τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σαριέγκι, Mουν, Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ (67' Μάτος), Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος, Καραγκούνης (67' Νίνης), Ρουκάβινα (81' Κλέιτον), Σαλπιγγίδης.

Λάρισα (Ουζουνίδης): Βράνιτς, Μπουκουβάλας, Φεράρι, Ααράμπ, Κατσιαρός, Φωτάκης, Ιγκλέσιας (56' Σαρμιέντο), Μετίν (78' Βλασσόπουλος), Ίλιτς (56' Γιαννακόπουλος), Πάρα, Ζουράφσκι
.

Βαθμολογία:
2.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9
3.ΑΕΚ 8
4.ΠΑΟΚ 6
5. ΛΑΡΙΣΑ 0

Επόμενη αγωνιστική:

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΪΟΥ
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 17:00 Alpha
Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 NOVA

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ