Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ντούσερ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 30.6.08

Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται εκτός απροόπτου ο Άλντο Ντούσερ τα επόμενα χρόνια καθώς το σήριαλ της μεταγραφής του από την Σανταντέρ αναμένεται να έχει αίσιο τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι θα καταβάλουν 4εκάτ. ευρώ που είναι το ποσό της ρήτρα του 29χρόνου ποδοσφαιριστή ενώ στον ίδιο αναμένεται να προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5εκάτ. ευρώ. Οι όποιες εναλλακτικές επιλογές αναμένεται να εξεταστούν σε περίπτωση που ναυαγήσει η περίπτωση του Ντούσερ και με τον Οράσιο Καρντόσο του Αστέρα Τρίπολης να αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή.
Όσον αφορά για τον αριστερό χαφ, ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Ντούντα. Σε περίπτωση που ο 27χρόνος Πορτογάλλος ποδοσφαιριστής απαντήσει αρνητικά, οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθούν για δυο περιπτώσεις μια εκ των οποίων είναι ο Χαβιέ Γκαβιλαν της Βαλένθια.
Όσον αφορά την υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρολεύκων δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα. Ωστώσω, σύμφωνα με πληφορορίες ο Αβραάμ Παπαδόπουλος απότελεί τον πρώτο στόχο για την θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και μια έκπληξη όπως με τον Σωτήρη Κυργιάκο. Εναλλακτική περίπτωση θεωρείται ο 25χρόνος Πορτογάλλος μπάκ της Αθλέτικο Μαδρίτης Ζε Κάστρο.
Τέλος για την περίπτωση του επιθετικού τις τελευταίες μέρες διέρευσε το όνομα του Νιγηριανού Ούτσε της Χετάφε όμως δεν είναι εύκολη περίπτωση καθώς η Ισπανική ομάδα αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό περί τα 4εκάτ. ευρώ.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ