O Άλεξ της Ιντερνασιονάλ πιάνει λιμάνι;

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.6.08

Ο Αντρέας Νινιάδης φέρεται εξαιρετικα εντυπωσιασμένος με τις ικανότητες του "Μαέστρου" και ο Ολυμπιακός δείχνει να κάνει την κίνηση για την απόκτηση του αριστερού εξτρέμ της Ιντερνασιονάλ, Αλέξ. Τα πρώτα δημοσιέυματα στην έγκυρη εφημερία "Lance" μιλούσαν για κατ'αρχην συνομιλίες και άρνηση του πάικτη να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
"Με έχουν πλησιασε απο την Τουρκία, την Ρωσία και τωρα απο την Ελλάδα. Θα ηθελα να πάιξω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα" ήταν αρχικά τα λόγια του 26χρονου Αλέξ.
Αργότερα ομώς δήλωσε στην τοπική εφημερίδα του Πόρτο Αλέγκρε "Zero Hora" πως "οι διαπραγματεύσεις προχωρούν και δύσκολα θα μέινω στην Ίντερ". Η Ίντερ ζητάει 8εκ ευρώ αλλά πιστεύω πως η συμφωνία θα πάει αρκετά πιο κάτω αφου φημολογείται πως υπαρχει ρήτρα 2εκ ευρω στο συμβόλαιο του... Ο παίκτης διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Ψηφιστηκε καλυτερος παίκτης των πολιτειακών πρωταθλημάτων και βγήκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα του Πόρτο Αλέγκρε με 13 γκολ!

Το άρθρο συνέταξε ο συνεργάτης του Αθλητικού Παρασκηνίου Nordestino, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά από τον προσωπικό ιστοτόπο του http://hellasbrasil.blogspot.com/

Δείτε το παρακάτω βίντεο με φάσεις του Alex:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ