Νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τη Βελέζ αναμένεται να ξεκινήσουν οι πράσινοι για την περίπτωση του Ερνάν Πεγεράνο. Ο αργεντίνος αμυντικός βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών και σύμφωνα με τον τύπο της Αργεντινής οι πράσινοι είναι η μοναδική ομάδα που έχει προσφέρει τα περισσότερα χρήματα. Αν και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα της Ισπανίας, ωστώσω δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. Εναλλακτικές λύσεις αποτελούν ο Μάρκος Αντώνιο Κάσερες της Ρασίνγκ Κλούμπ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος του Άρη. Μάλίστα φημολογείται πως οι πράσινοι έκαναν πρόταση ύψους 2εκάτ. ευρώ για τον διεθνή αμυντικό, η οποία απορρίφθηκε από τους κιτρινόμαυρους.
Όσον αφορά τον επιθετικό την λίστα στης διοίκησης βρίσκονται οι Ρέφικ Τζιμπούρ και
Αντε Ρουκάβινα. Για τον Γαλλό-Αλγερινό φορ των κυανέρυθρων οι πράσινοι προσφέρουν 2εκάτ. ευρώ και έναν από τους Τζόρβα-Σιόντη όμως ο πρόεδος του Πανιωνίου Κωνσταντίνος Τσακίρης φέρεται να αξιώνει 3εκάτ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή. Για τον Ρουκάβινα, οι διοικούντες θεωρούν πως πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση όμως η Χαϊντουκ φέρεται να αξιώνει αρκετά χρήματα για να τον παραχωρήσει.
Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει η ανανέωση του συμβολαίου του Γ.Γκούμα. Ο αρχηγός των πράσινων θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ν.Πατέρα ώστε να βρεθεί μια κοινή λύση για την ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου αμυντικού. Τέλος κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου αναμένεται να γίνει τις επόμενες εβδομάδες ο Μαρτσέλο Μάτος, αδειάζοντας παράλληλα μια θέση ξένου παίκτη στο ρόστερ της ομάδας
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ