Αγνώριστη η Εθνική στην πρεμιέρα της στο Euro 2008

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 11.6.08

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα με αντίπαλο την Σουηδία και πλέον το έργο της για πρόκριση στην επόμενη φάση είναι εξαιρετικά δύσκολο. Προσπάθεια ανασυγκρότησης του ηθικού από τον Όττο Ρεχάγκελ, ο οποίος δήλωσε πως θα πρέπει να βελτιωθούμε σημαντικά αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για πρόκριση.
Η Εθνική ξεκίνησε υποτονικά τον αγώνα και οι όποιες επιθετικές προσπάθειες έγιναν από ατομικές εξάρσεις του Άγγελου Χαριστέα ενώ ήταν φανερό πως η ομάδα είχε στηθεί με σκοπό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και ότι βγει. Έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί η χρησιμοποίηση του Παρασκευά Άντζα στα μετόπισθεν αντί του Γιάννη Αμανατίδη στην επίθεση
Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Σωτήρης Κυργιάκος ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας κατάφερε να περιορίσει τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, όμως η κλάση του επιθετικού της Inter ήταν αυτή που έβαλε μπροστά τους Σουηδούς στο σκορ στο 67΄' όταν έπειτα από έναν εκπληκτικό συνδιασμό έξω από την μεγάλη περιοχή, εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ και νίκησε τον Αντώνη Νικοπολίδη. Σαν να μην έφτανε αυτό, πέντε λεπτά αργότερα ένα ολέθριο λάθος της άμυνας είχε ως αποτέλεσμα να σκοράρει ο Χάτσον και να βάλει τέλος στις όποιες ελπίδες για ισοφάριση. Πλέον η Εθνική είχε πολύ δύσκολο έργο και θα πρέπει να ανασυνταχθεί αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό για την συνέχεια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Ότο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης, Δέλλας (70' Αμανατίδης), Κυργιάκος, Άντζας, Τοροσίδης, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μπασινάς, Γκέκας (46' Σαμαράς), Χαριστέας, Καραγκούνης

ΣΟΥΗΔΙΑ (Λαρς Λάγκερμπακ): Ίσακσον, Αλεξάντερσον (74' Στόορ), Νίλσον, Μέλμπεργκ, Χάνσον, Ντ.Άντερσον, Σβένσον, Βίλχελμσον (78' Ρόζενμπεργκ), Λιούνγκμπεργκ, Λάρσον, Ιμπραΐμοβιτς (71' Ελμάντερ).

*MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ