Προσπάθησε μεν αλλά....

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 17.6.08

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η Εθνική μας ομάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με την Σουηδία, όμως η Ρωσική ομάδα ήταν αυτή που βγήκε νικήτρια από το γήπεδο, στέλνοντας με νοκ άουτ την Εθνική μας. Το ματς κρίθηκε ο από ένα σφάλμα του Αντώνη Νικοπολίδη στο 33', ο οποίος έκανε λανθασμένο υπολογισμό μετά από σέντρα από τα αριστερά βγαίνοντας αρκετά έξω από μικρή περιοχή, με τον Σέμακ να κάνει το γύρισμα με πλάτη προς την εστία και τον Ζιριανόφ να μη δυσκολεύεται από κοντά να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Εθνική ομάδα έμεινε στους μηδέν βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Euro 2008, με το τελευταίο ματς του ομίλου την ερχόμενη Τετάρτη 18/6 απέναντι στην Ισπανία να έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα για αμφότερες τις ομάδες, καθώς οι "φούριας ρόχας" από την πλευρά τους εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά, με το 2-1 επί της Σουηδίας στο 93ο λεπτό. Επιπλέον, γίνεται η τέταρτη κατά σειρά πρωταθλήτρια Ευρώπης η οποία αποκλείεται από τον πρώτο γύρο, στην αμέσως επόμενη διοργάνωση μετά την κατάκτηση του τροπαίου. Μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσαν πως αποχωρούν αμφότεροι από την Εθνική ομάδα ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Παρασκευάς Άντζας.


Ελλάδα (Ότο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης (40' Καραγκούνης), Πατσατζόγλου, Δέλλας, Μπασινάς, Χαριστέας, Τοροσίδης, Κυργιάκος, Αμανατίδης (79' Γιαννακόπουλος), Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος (60' Γκέκας)

Ρωσία (Γκους Χίντινγκ): Ακινφέεφ, Ιγκνασέβιτς, Τορμπίνσκι, Κολοντίν, Σέμακ, Μπιλιαλετντίνοφ (69' Σαένκο), Ζιριανόφ, Ζιρκόφ (87' Β.Μπερεζούτσκι), Παβλιτσένκο, Σεμσόφ, Ανιουκόφ

Διαιτητής: Ροζέτι (Ιταλία)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ