Τριπλό μεταγραφικό μέτωπο στην Ιβηρική

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.6.08

Από τις αρχές της Εβδομάδες βρίσκονται στην Ισπανία ο Γιάννης Χρυσικόπουλος με τον Θωδωρή Γιαννίκο όπου συνάντησαν τον προπονητή του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε με σκοπό να ολοκληρώσουν κάποιες μεταγραφές που αποτελούν επιλογές του Βάσκου προπονητή του Ολυμπιακού. Αργά εχθές το βράδυ έγινε γνωστό πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Σαντατέρ, Σαραγόσα και Σεββίλη για τις μεταγραφές των Άλντο Ντούσερ, Όσκαρ Γκονζάλεθ και Ντούντα αντίστοιχα.
Ο Άντο Ντούσερ αποτελεί ένα εργαλείο για την μεσαία γραμμή και διακρίνεται κυρίως για το ανασταλτικό του παιχνίδι. Είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου και πέρισυ αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια της πριμέρα Ντιβιζιόν όπου σημείωσε 5 τέρματα.
Ο Όσκαρ Γκονζάλεθ αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και διακρίνεται για τις δημιουργικές του ικανότητες, αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια του Ισπανικού πρωταθλήματος και πέτυχε 2 τέρματα.
Τέλος ο Ντούντα ή αλλιώς Σέρχιο Πάουλο Μπαρμπόσα Βαλέντε αγωνίζεται στην θέση του αριστερού χαφ και διακρίνεται για την υψηλή τεχνική του κατάρτιση και τις σέντρες ακριβείας. Φέτος είχε 16 συμμετοχές με την φανέλα της Σεββίλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός έχει επέλθει σε πλήρη συμφωνία με τον Ντούντα, ενώ δυσκολίες παρουσίαζουν τόσο η περίπτωση του Ντούσερ που δεν δίχνει θετικός να αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και για τον Όσκαρ Γκοζάλεθ. Τις επόμενς ώρες θα υπάρχουν εξελίξεις για τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις. Τέλος όσον αφορά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που αποτελεί την πρώτη επιλογή για ενίσχυση στα μετ' όπισθεν, ο Ολυμπιακός τηρεί στάση αναμονής και εφόσον ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν συμφωνήσει με τον Άρη, θα κατατεθεί εκ νέου πρόταση.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ