Δελτίο Τύπου: Βιβλία Προπονητικής ποδοσφαίρου

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18.6.08

Το παρακάτω Δελτίο Τύπου απεστάλη στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και θεωρήσαμε χρήσιμο να σας το παραθέσουμε, μιας και σχετίζεται με βιβλία που αφορούν το ποδόσφαιρο. Ξεκαθαρίζουμε πως ουδεμία σχέση έχουμε με τις εκδόσεις Sportbook, ούτε κάποια εμπορική συναλλαγή με την τον εν λόγο εκδοτικό οίκο ή την εταιρεία που τον εκπροσωπεί. Θα σας συμβουλεύαμε να δείτε από κοντά ένα από τα παρακάτω βιβλία που σας ενδιαφέρουν και εφόσον κρίνετε πως σας αρέσουν αποκτήστε τα

Οι εκδόσεις Sportbook είναι ένας νέος εκδοτικός οίκος με αποκλειστικό αντικείμενο την κυκλοφορία βιβλίων και DVD σχετικά με την προπονητική του ποδοσφαίρου. Σκοπός των εκδόσεων Sportbook είναι να προσφέρουν στον προπονητή ποδοσφαίρου όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να οργανώσει όσον το δυνατόν καλύτερα την ποδοσφαιρική προπόνηση. Τα πρώτα τρία βιβλία (2 βιβλία & ένα βιβλίο/DVD) των εκδόσεών θα κυκλοφορήσουν έως τις 25 Ιουνίου. Ως προσφορά γνωριμίας, όποιος παραγγείλει μέσα στον Ιούνιο τα συγκεκριμένα βιβλία θα τα αγοράσει με έκπτωση 20% Το μοναδικό που χρειάζεται να κάνει είναι να μπει στην ιστοσελίδα
www.sportbook.gr, να γίνει μέλος και να κάνει την παραγγελία. Τα βιβλία θα έρθουν ύστερα από 10 μέρες μέσω των ΕΛΤΑ με αντικαταβολή.

RALF MEIER
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το βιβλίο Προπόνηση Δύναμης για Ποδοσφαιριστές περιγράφει με απλό και κατανοητό τρόπο τους μυς που έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον ποδοσφαιριστή και παρουσιάζει ασκήσεις με τις οποίες μπορείτε να προπονήσετε τους μυς αυτούς. Επίσης οι ασκήσεις που στοχεύουν στην αύξηση της ευελιξίας/ευλυγισίας ολοκληρώνουν τον καλό αυτό σύμβουλο για τον ποδοσφαιριστή.

Το βιβλίο απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους προπονητές ποδοσφαίρου σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές ομάδες, σε καθηγητές φυσικής αγωγής και γυμναστές, καθώς και σε σπουδαστές της αθλητικής επιστήμης σε πανεπιστημιακές σχολές.



DANIEL MEMMERT - PETER BREIHOFER
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

Παρουσιάζεται μια αποτελεσματική μέθοδος για τον τρόπο με τον οποίον μπορούμε σήμερα να διδάξουμε το ποδόσφαιρο για παιδιά από 10 έως 18 ετών, ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Βήμα προς βήμα δομούνται στοιχεία τεχνικής και απλής τακτικής, για να μεταδοθεί τελικά η ικανότητα στο παιχνίδι 11 εναντίον 11. Το βιβλίο περιέχει 6 προπονητικές μονάδες (συνολικά 18) για κάθε ηλικιακό επίπεδο (10-13 ετών, 14-16 ετών, 16-18 ετών). Κάθε μονάδα εξάσκησης έχει διάρκεια 80 λεπτών και μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς πρόβλημα στη διδασκαλία και στην προπόνηση του ποδοσφαίρου. Οι συγκεκριμένες προπονητικές μονάδες χρησιμοποιούνται από τους Γερμανούς προπονητές στο μάθημα του ποδοσφαίρου στα γερμανικά αθλητικά σχολεία, καθώς και στις ακαδημίες ποδοσφαίρου. Όλες οι ασκήσεις που παρουσιάζονται περιλαμβάνονται στο DVD που συνοδεύει το βιβλίο.


Το βιβλίο απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε προπονητές ποδοσφαίρου σε ακαδημίες και συλλόγους, σε καθηγητές φυσικής αγωγής και γυμναστές, καθώς και σε σπουδαστές της αθλητικής επιστήμης σε πανεπιστημιακές και παιδαγωγικές σχολές. Είναι απαραίτητο επίσης για γονείς που θέλουν να διδάξουν τις θεμελιώδεις αρχές του ποδοσφαίρου στα παιδιά τους.

Προσφορά γνωριμίας από 29€ μόνο 23€!!!

HANS LEITERT Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Το βιβλίο αυτό ασχολείται με τις μικρές λεπτομερείς διαφορές ανάμεσα στους τερματοφύλακες κλάσης και σ’ εκείνους του μέτριου επιπέδου. Αναλύονται οι συχνά μη συνειδητοποιούμενες διαφορές ανάμεσα στο να δεχτεί κανείς ένα τέρμα ή στο να πραγματοποιήσει μια «μεγάλη απόκρουση».

Επτά αποφασιστικοί παράγοντες είναι εκείνοι που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για ένα επιτυχημένο και κυρίαρχο παιχνίδι από τον τερματοφύλακα. Είναι οι επτά θεμελιώδεις αρχές των πρωταθλητών. Οι επτά θεμελιώδεις αρχές προπόνησης του τερματοφύλακα. Αποκρυπτογραφούνται και προσδιορίζονται για πρώτη φορά. Δεν είναι μόνο εύκολες και απλές στην κατανόησή τους από τον καθένα, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις αγωνιστικές καταστάσεις, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, σε όλα τα επίπεδα απόδοσης, καθώς και σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Πολυάριθμες εξηγήσεις, απεικονίσεις, γραφικά και προπονητικές συστά-σεις/προτάσεις προσφέρουν σε κάθε τερματοφύλακα και προπονητή μια μοναδική εικόνα από τον συναρπαστικό κόσμο των τερματοφυλάκων του ποδοσφαίρου.

Το βιβλίο απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους προπονητές τερματοφυλάκων σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες, σε καθηγητές φυσικής αγωγής και γυμναστές, καθώς και σε σπουδαστές της αθλητικής επιστήμης σε πανεπιστημιακές σχολές.

Προσφορά γνωριμίας από 20€ μόνο 16€!!!

Ανδρέα Παπανδρέου 172, 56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310629319 | Φαξ: 2310629319
e-mail:
info@sportbook.gr | www.sportbook.gr

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ