Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ Express

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 27.6.08

Ποιός θα το πίστευε, πως ένας τέτοιος τεχνίτης της μπάλας θα κοβόταν για...τεχνικούς λόγους!!!



Το ανέκδοτο της χρονιάς είπε ο συμπαθέστατος Ν.Πατέρας, ο Αϊμαρ απορρίφθηκε για τεχνικούς λόγους.

Βέβαια οι τεχνικοί λόγοι είναι ένας αδιευκρίνιστος ορισμός. Δηλαδή τι έγινε και δεν κλείδωσε αυτή η μεταγραφή; Ακούσαμε ότι στην θέση του υπάρχουν ο Χριστοδουλόπουλος με τον Κλεϊτον. ακούσαμε πως μια τέτοια μεταγραφή θα προκαλούσε γκρίνιες στο ποδοσφαιρικό τμήμα γιατί οι αμοιβές των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών είναι μικρότερες, πως ο παίκτης έχει προβλήματα υγείας, πως έγινε θυσία για να αγοραστεί μια φεράρι για την επίθεση και ένα Χάμερ για την άμυνα.

Μάλλον για αστείο θα πρόκειται να συγκρίνουμε την αξία του Αϊμαρ με αυτή του Κλεϊτον και του Χριστοδουλόπουλου, μάλλον γελοίο είναι αυτό που ειπώθηκε για τον μισθό του παίκτη, αν δηλαδή πάρει το χάμερ και την φεράρι πόσα θα τους δίνει; Ο παίκτης έχει προβλήματα υγείας, ε φέρτον και κόψτον στις ιατρικές εξετάσεις, βάλε ένα όρο στο συμβόλαιο του πως θα αμοίβετε ανάλογα με τις συμμετοχές και στο φινάλε ο Αϊμάρ έγινε θυσία για τον Πεκεράνο-ο οποίος δεν έρχεται και για τον Τζιμπούρ;

Πάντως για τον Πεκεράνο, οι μόνοι που δεν χάρηκαν είναι οι γαύροι! Ξέρετε γιατί; Περιμένουν τον Σκόρδα να ρίξει νερό στο κρασί του για τον Αβραάμ, θέλουν να τον αγοράσουν με ένα συγγεκριμένο ποσό και δεν επιθυμούν να μπουν σε παζάρι. Άλλωστε τη χυλόπιτα με τον Χριστοδουλόπουλο, που κατά τα ρεπορτάζ ήταν γαύρος από κούνια, ακόμα την φυσάνε και δεν κρυώνει.

Βέβαια ο Σωκράτης δεν ανυσυχεί, σου λέει δεν υπάρχει άλλη χορηγία της Μαρφίν, ότι έδωσε ο ξιφομάχος το έδωσε. Αφήστε δε που ο Σκόρδας θα ζητήσει σίγουρα 3εκάτ. από τον βάζελο, εδώ σου λέει δίνατε για τον Πεκεράνο 3,5, δεν θα δώσετε το κατιτίς σας για τον Αβραάμ;

Η πλάκα είναι πως τα τηλέφωνα λειτουργούν σκοπίμως λανθασμένα. Με 3,5 εκατομύρια ευρώ ο Βάζελος χτυπούσε τον Κολοτσίνι, όχι τον Πεκεράνο, με 3,5 εκατομμύρια δολάρια παίρνεις τον Πεκεράνο, ή μάλλον έχεις ελπίδες να τον αποκτήσεις.

Τον Όσκαρ απέκτησε ο Ολυμπιακός και αισιοδοξεί για τον Ντούσερ, ενώ η χυλόπιτα που έριξε ο Ντούντα, είναι δεδομένη. Τα πράγματα είναι απλά, ο Ντούσερ θα έρθει αν του τάξετε παραπάνω φράγκα από την αξία του, ενώ ο Ντούντα μάλλον χάρη σας έκανε γιατί είναι ένας μέτριος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε καλές ομάδες.

Υπάρχουν βέβαια και άλλα ονόματα στην Ατζέντα του Βαλβέρδε, ποιός όμως θα πείσει τον Χρυσικόπουλο να ξανακάνει το ταξίδι στην Ιβηρική; Κάτι μου λέει πως ο Νινιάδης θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να κλείσει 2 παίκτες.

Ακούστηκε στην πιάτσα πως ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα του Καρντόσο, μάλιστα μέχρι και ο Βαλβέρδε λένε πως πήρε τηλέφωνο τον αργεντίνο μέσο του Αστέρα Τρίπολης για να του πει, πως θέλει να τον κάνει δίδυμο με τον Ντούσερ. Το γεγονός ότι ο Καρντόσο φιγουράριζε ως φαβορί για την ΑΕΚ, έπειτα από την ενδεχόμενη χυλόπιτα από τον Μπασινά, είναι μάλλον άσχετο.

Το μεγάλο όνομα δεν το περιμένουν μόνο οι οπαδοί του γαύρου και του βάζελου, αλλά και οι οπαδοί της ΑΕΚ. Και καλά οι πρώτοι, πες ότι έχουν μια ελπίδα λόγο υψηλότερου μπάτζετ, οι Αεκτζήδες πού ούτε διαρκείας αγοράζουν και μόλις με 2εκάτομυριάκια υπόλοιπο, τι παίκτη θα πάρουν;

Αυτοί είναι οι πραγματικοί τεχνικοί λόγοι μάγγες, το ρευστό, όλα τα άλλα είναι άνοστες σάλτσες. Σήμερα η στήλη ήταν σύντομη, για...τεχνικούς λόγους....
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ