Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 13.6.08


Για δες ποιός έρχετε...ξέρετε εσείς κάντε την αποκωδικοποίηση







Άρχισαν τα πρώτα όργανα για τον Ότο, παράπονα οι φίλαθλοι, παράπονα κάποιοι παίκτες, και να σου που η ομάδα παίζει αμυντικά, και παίξαμε και άσχημα...

Μάγγες, αυτό που έκανε ο Όθωνας δεν είναι λίγο, μας έβγαλε από την ανυποληψία, μας έκανε να αισθανθούμε περήφανοι και έδωσε έναν τίτλο που άλλοι προχωρημένοι Ευρωπαίοι δεν έχουν δει ούτε στα όνειρα τους. Μέσα σε έξι χρόνια, δώσαμε το παρών σε δυο μεγάλες διοργανώσεις και έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάμε και σε δεύτερο παγκόσμιο. Δεν λέω, έχει τα καλά, έχει και τα στραβά του, αλλά βάλτε την ζυγαριά κάτω και μετρήστε, που γέρνει η πλάστιγκα. Αφήστε τους ψευδοπροφήτες, τους πανυγιρτζίδες που τωρα δικαιώνονται. Αφήστε τους αναλυτές και τους γλύφτες. Απλά το έχει η μοίρα μας και το έχει γράψει στην ιστορία, αυτοί που δοξάζονται στην Ελλάδα, θα φάνε και την λέζα...

Το μεγάλο κόλπο έκανε ο ξιφομάχος με τον Κλεϊτον, ο παίκτης είχε κλείσει προ πολλού στον βάζελο, αλλά για παιχνίδια επικοινωνίας παρέμενε ανοιχτός. Ο γαύρος δεν μάσησε και επίσημα αποσύρθηκε, η ΆΕΚ το πάλεψε το πράγμα, αλλά τελικά δεν κατάφερε τίποτα. 'Ίσως όμως η μη απόκτηση του Κλείτον που οδήγησε στην μεταγραφή του Αυστραλού, να της βγει σε καλό.

Πάντως για τον Αυστραλό ειπώθηκε και κάτι "περίεργο". Σύμφωνα με ρεπόρτερ του δικεφάλου, ο λόγος που ο παίκτης απορρίφθηκε από την Μπράν, ήταν το χαμηλής δυναμικότητας πρωτάθλημα στην Νορβηγία. Για την ακρίβεια λένε πως δεν τον έκοψε η Μπραν, αλλά η ομοσπονδία της Αυστραλίας. Εικάζεται πως σε διεθνείς παίκτες στην Αυστραλία, έχει λόγο για την μεταγραφή τους και η ομοσπονδία της χώρας. Βέβαια για τον παίκτη εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από την Γουϊγκαν και Άστον Βίλλα αλλά δεν προχώρησε.

Νερά φαίνεται να κάνει ο Μπλάνκο αλλά ως συνήθως τέτοια θεματάκια δεν παίρνουν εύκολα μεγάλες διαστάσεις. Ο Αργεντίνος φορ της ΑΕΚ δέχθηκε πρόταση από ομάδα του Κατάρ αλλά και από την Σαντατέρ καθώς και μια ομάδα από την Τουρκία.

Επίσημα την πόρτα του Άρη για τον Αβραάμ χτύπησε ο γαύρος και έριξε την ατάκα ο Σκόρδας πως θέλει 4 με 5 τεμάχια να το συζητήσει. Μερικοί λένε πως θα δεχόταν το 1,2 αν μέσα στα ανταλλάγματα ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης! Με αυτά τα λεφτά πάντως. ίσως και λιγότερα μπορεί να πάρεις καλό διεθνή Αργεντίνο αμυντικό....

Επόμενη κίνηση από την ενχώρια αγορά θα είναι για το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Εκεί με μια πρόταση με τα διπλάσια από τον Αβραάμ θα το σκεφθεί ο Ζαγοράκης. Εκτός βέβαια αν επιμείνει για τον Μενδρινό οπότε πάει στο κουβά και αυτή η περίπτωση.

Η τρίτη πόρτα που θα χτυπήσει ο γαύρος για Ελληνόπουλο, είναι αυτή του Πανιωνίου για τον Μάκο. Ο Τσακίρης βέβαια θα ζητήσει και αυτός πάνω από 2εκάτ. ευρώ και θα στραφεί στον Αστέρα για Καρντόσο. Εκτός βέβαια αν προκύψει ο Μοίσες, ο οποίος τελευταία κάνει νερά στην ομάδα του.

Πληροφορηθήκαμε από τον Τασούλη πως ο Παναθηναϊκός έχει ενδιαφερθεί για τον Γκούτιονσεν. Μάλιστα λέει πως ο πατέρας του Ισλανδού και μάνατζερ του άσσου της Μπάρτσα είναι φιλαράκι με τον Τεν Κάτε και πως ο Ολλανδός προσπαθεί να κάνει ψηστήρι στον 29χρόνο άσσο. Η αλήθεια είναι πως για τον Γκούτιοσεν είχε ενδιαφερθεί πρώτος ο γαύρος. Αφενός μεν το υψηλό κασέ του παίκτη, αφαιτέρου δε η προτεραιότητα του να αγωνιστεί στην πρέμιερ λίγκ, έκαναν τον γαύρο να αποσυρθεί.

Μεγάλη τράμπα έκανε ο Ζαγουράκης και χάλασε πολλούς Παοκτζήδες, αντί να φέρει τον Τζέραλντ που τον περίμεναν πως και πως τα μπαόκια για να γεμίσουν ασφυκτικά το Μακεδονία, τους προέκυψε ο Ίβιτς. Το χειρότερο καρντάσια είναι το παραμύθι που πούλησαν μερικοί, πως πρώτη επιλογή ήταν ο Ίβιτς και όχι ο Τζέραλντ...

Και οι Αρειανοί βέβαια δεν πάνε πίσω, δυο παίκτες τους πήραν τα Παόκια, και μέχρι στιγμής μόνο ανανεώσεις υπάρχουν, αφήστε που δεν το χωνεύουν όταν τους λένε οι άλλοι για το παλτό τον Αμορόσο...

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα Σκόκο στην ΑΕΚ, πάρα πολύ σας λέω, με την ομάδα του παίκτη υπάρχει χαώδης οικονομική διαφορά και όμως μερικοί θεωρούν πως το θέμα θα κλείσει θετικά για την Ένωση. Πλάκα μας κάνουν;

Ο Εθκέρο είναι καλή περίπτωση για τον γαύρο, παίκτης που του λείπει, ο Παβόν όμως; Μπορεί να είναι μικρότερος σε ηλικία ο αμυντικός της Σαραγόσα, αλλά πως μπορείς να επενδύσεις σε έναν παίκτη που δεν έπαιζε βασικός σε ομάδα που υποβιβάστηκε. Κάτι μου λέει πως ο Παβόν θα είναι μια από τις τελευταίες επιλογές για την άμυνα.

Η ενημέρωση που έχουν πάντως από τον επίσημο Ολυμπιακό για τις μεταγραφές όλοι οι ρεπόρτερ είναι της πλάκας. Σενάρια φτιάχνουν όλοι και μην πιστεύετε σε παραμύθια της χαλιμάς.

Μερικοί βέβαια κάνουν πλάκα με τις επιλογές του Νινιάδη, όχι πως δεν είναι καλοί παίκτες, το αντίθετο, αλλά αρκετά ακριβοί. Ε τότε τι τον στέλνετε στην Βραζιλία ρε παιδιά; Άμα θέλετε φτηνό πράγμα στείλτε τον αλλού...

Πως τα φέρνει ο καιρός, αν πέρυσι ο Τζίγγερ χτύπαγε τον Γκούτιονσεν θα έλεγαν πως κοροϊδεύει, πρόπερσι που χτύπησε την πόρτα του Σαβιόλα πάλι κοροίδευε, φέτος που όλο κλο κλό κάνουν και από ομελέτα τίποτα δεν φταίνε ούτε οι πολυμετοχικοί, ούτε ο Τζίγγερ, αλλά οι παίκτες που δεν έρχονται.

Άμα φέτος ήταν μόνος του ο Τζίγγερ και ο κόσμος έβλεπε πως πάει να χαθεί ο Μάτος και ο Ίβανσιτς, θα γινόταν ξεσηκωμός, τώρα αξιολογούν πως οι τιμές των ποδοσφαιριστών είναι συγκεκριμένες.

Την παραμύθα με τον Λάουντρουπ πάντως δεν γίνεται να περάσει στο ντούκου. Προς Τασούλη και την παρέα, ο Μίκαελ για να ερχόταν ζητούσε τα τριπλάσια από τον Τεν Κάτε, δεν προτιμήθηκε ο Ολλανδός επειδή είναι πιο έμπειρος. Μια φορά κάθισε σαν πρώτος σε πάγκο και ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει στον Αίαντα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σωκράτης παρουσιάστηκε πανευτυχής με τον Βαλβέρδε, όπως φυσικά και με άλλους προπονητές στο παρελθόν. Με το ίδιο χαμόγελο καλωσόρισε τον Σόλιντ, με το ίδιο τον Τάκη. Ένα δυο παίκτες επιλογής του Βάσκου θα πάρει φέτος ο Σωκράτης και όχι από τους ακριβούς, τους υπόλοιπους θα τους επιλέξει ο ίδιος. Συνήθως την πρώτη χρονιά ο Κόκκαλης περιμένει να δει τι συνταγή θα του φτιάξεις με τους παίκτες που έχει, αν τα πας καλά ξανοίγεται περισσότερο.

Θυμίζω πάντως, πως ο Λεονάρντο, που ήταν επιλογή του Νινιάδη κλήθηκε στην Εθνική Βραζιλίας και μην αποκλείεται να γίνουν δεκτές κάποιες εισηγήσεις του Νίνι...

ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ