Στα παζάρια για τον Τσιμπούρ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.6.08

Τηλεφωνική επαφή είχαν το προηγούμενο 24ώρο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκου Νίκος Πατέρας με τον ομόλογο του στην ΠΑΕ Πανιώνιος Κώστα Τσακίρη για το θέμα της μεταγραφής του Ρεφίκ Τζιμπούρ από τους κυανέρυθρους στους πράσινους. Ωστώσω από τις συζητήσεις που έγιναν σε οικογενιακό κλίμα προέκυψε σοβαρή διαφωνία ως προς το οικομικό σκέλος με τον Πανιώνιο να ζητά 3εκάτ. Ευρώ και τους πράσινους να προσφέρουν 2. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκος θα καταθέσει εκ νέου προσφορά, συμπεριλαμβάβοντας στα ανταλλάγματα τον Στέφανο Σιόντη και τον Αλέξανδρο Τζόρβα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει λόγος και για τον Πετρόπουλο.
Αίσιο τέλος φέρεται να έχει το σήριαλ του Ερνάν Πεκεράνο καθώς σύμφωνα με τις πρόσβατες δηλώσεις του προέδρου της Βελέζ Αλβάρο Μπαλεστίνι, τόσο ο ίδιος όσο και ο 24χρόνος ποδοσφαιριστής αναμένονται να βρίσκονται την Πέμπτη στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις.
Σε όσον αφορά τις υπόλοιπες περιπτώσεις, ούτε εχθές υπήρχε εξέλιξη στην ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Γκούμα, ωστώσω και οι δυο πλευρές φέρονται να είναι διατεθιμένες να βάλουν νερό στο κρασί τους και να επέλθει συμφωνία, ενώ όσον αφορά τον Μαρτσέλο Μάτος, οι πράσινοι συμφώνησαν με τον Πίνι Ζάχαβι για να αποκτήσουν το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ενώ ο 24χρόνος μέσος αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές τα 2,8 εκάτ. ευρώ ήτοι 700χιλ. για κάθε χρόνο συμβολαίου.
Τελευταίες φήμες που δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον προς τον Ζιλμπέρτο Σίλβα της Άρσεναλ, για τον Γιέπεζ της Παρί Σεν Ζερμέν και το αριστερό μπακ της Λάνς Ναντίν Μπελχάζ καθώς και τον Μίχαελ Μικίτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Όσον αφορά τον Πάμπλο Αϊμαρ, η περίπτωση του δεν φαίνετα να συγγεντρώνει αρκετές πιθανότητες τόσο λόγο του ιστορικού του παίκτη στους τραυματισμούς όσο και για την μέτρια αγωνιστική του παρουσία τα τελευταία χρόνια.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ