Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 29.10.07

Το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών έχει κάνει η ΑΕΚ που έφτασε στην 6η συνεχόμενη νίκη της. Αυτή την φορά το θύμα του Ισμαέλ Μπλάνκο που έφτασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα ήταν η ομάδα της Ξάνθης. Στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στην Κρήτη που άφησε δυο βαθμούς σε έναν αγώνα με τον Εργοτέλη που είχε συγλονιστική εξέλιξη αλλά δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και στιγματίστηκε από την κακή διαιτησία του Βασάρα, από τον οποίο εκφράζουν παράπονα και οι δυο ομάδες. Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του σε διάστημα 8 ημερών πέτυχε ο Παναθηναϊκος που νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο, ενώ ο ΠΑΟΚ ξέσπασε με 4-1 απέναντι στην συμπολίτισα του Καλαμαριά. Ο Ηρακλής πέτυχε την πρώτη του νίκη επί του Λεβαδειακού, ενώ ο Πανιώνιος με ένα προσωπικό σόου του Ρέφικ Τσιμπούρ κέρδισε την Λάρισα με 3-1. Την πρώτη της νίκη κατέκτησε και η ομάδα της Βέροιας που ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο σημείο του αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ. Τέλος στο μήδεν έμειναν ο Αστέρας Τρίπολης με τον Άρη σε έναν αγώνα που με μέτριο θέαμα.
Αναλυτικά

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 3-1
Από ένα ημίχρονο είχαν και οι δύο ομάδες, όμως ο Πανιώνιος χάρη στον Ρέφικ Τσιμπούρ πέτυχε μια σημαντική νίκη. Τα τέρματα πέτυχαν οι Μπακαγιόκο 45', Τσιμπούρ 65', 86', Σιαλμάς 89'.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-3
Ματς θρίλερ παίχτηκε στην Κρήτη. Ο Εργοτέλης προηγήθηκε με 2-0 όμως οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να προηγηθούμε με 2-3. Όμως την τελευταία λέξη στον αγώνα είχε ο Εργοτέλης που με συρτό σουτ έξω από την περιοχή κατάφερε να ισοφαρρήσει. Τα τέρματα πέτυχαν οι
Ζούνιορ 21'(πεν) 88', Θεοδωρίδης 23', Σέζαρ 38', Κοβάσεβιτς 44',Τζόρτζεβιτς 59' (πεν),
SKODA ΞΑΝΘΗ - Α.Ε.Κ. 0-1
Με ένα γκολ του Ισμαέλ Μπλάνκο λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου στο 44' λεπτό, η ΑΕΚ νίκησε στα πηγάδια την Ξάνθη με 1-0 και απέκτησε προβάδισμα έξι βαθμών διαφοράς στην κούρσα του τίτλου. Η ομάδα τηςν Ξάνθης δημιούργησε ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όμως δεν κατάφερε να ισοφαρρήσει.
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 4-1
Την πρώτη του νίκη έπειτα από 3 αγωνισιτκές πέτυχε ο δικέφαλος του Βορρά που ήταν ανώτερος του συμπολίτη του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Τα τέρματα πέτυχαν οι Μελίσσης 26, Περόνε 67', Χριστοδουλόπουλος 70, Σάλμον 82', Κωνσταντινίδης 90.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0
Με ένα γκολ του Νικολόπουλου στο 28, ο γηραιός έφτασε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και πήρε βαθμολογική ανάσα ενόψη της συνέχειας. Η ομάδα της Βοιωτίας προσπάθησε να ισοφαρρήσει χάνωντας μια σημαντική ευκαιρία στο 50ό λεπτό δίχως όμως να τα καταφέρει.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ 0-0
Ισόπαλοι με 0-0 ήρθαν στην Τρίπολη ο Αστέρας με τον Άρη, σε έναν αγώνα που ο προπονητής της γηπεδούχου Μανουέλ Κάμπος χαρακτήρισε ως τον δυσκολότερο που έχει να αντιμετωπίσει εντός έδρας η ομάδα του καθώς οι Θεσσαλονικείς παίζουν το ίδιο σύστημα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2-0
Η αποβολή του Γιώργου Ανατολάκη στο 10΄λεπτό ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ομάδα του Όγιος να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την χθεσινή αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκος επέβαλε τον ρυθμό του και έφτασε δίκαια στην νίκη επί της ομάδας του Περιστερίου. Τα τέρματα πέτυχαν οι Παπαδόπουλος 18', Σαλπιγγίδης 54'.
ΒΕΡΟΙΑ - Ο.Φ.Η. 2-1
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα της Βέροιας που δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από τους Κρητικούς που αν και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στην συνέχεια παρουσίασαν κακή εικόνα στον αγωνισιτκό χώρο και δίκαια έχασαν τον αγώνα. Τα τέρματα πέτυχαν οι : Πόποβιτς 8', Αλεξίου 39', Ερέρα 53'.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ