Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 8.10.07

Ακάθεκτη συνεχίζει η πρωτοπόρος ΑΕΚ την πορεία της στο πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές του Λορέντζο Σέρα Φερέρ δίχως να παίξουν μεγάλη μπάλα κατάφεραν να πετύχουν 3 τέρματα στον Πανιώνιο και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίες με 3 βαθμούς διαφορά από τον εκπληκτικό Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου υποχρέωσε την πρώτη της ήττα της Ξάνθης στο πρωτάθλημα όπου οι παίκτες του Όγιος πήραν το διπλό με ένα εκπληκτικό γκολ του Γελαδάρη. Ο Ηρακλής υπό το βλέμμα του Ρέμου δεν ευτύχησε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς η Βέροια κατάφερε στο φινάλε να πάρει τον βαθμό της Ισοπαλίας. Την νίκη της αγωνιστικής έκανε ο Αστέρας Τρίπολης που κέρδισε τον μέτριο Παναθηναϊκο με 1-0. Ο Άρης νίκησε τον Εργοτέλη στην Κρήτη αν και βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες για 30περίπου λεπτά έπειτα από την αποβολή του Ίβιτς, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον αξιόμαχο ΟΦΗ που διαθέτει μέχρι στιγμής την καλύτερη επίθεση και συνάμα την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (11-11) σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο με δυο τέρματα και από τις δυο ομάδες. Στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ αν και πέτυχε 3 τέρματα δεν κατάφερε να πάρει την νίκη καθώς ο Λεβαδειακός δεν στάθηκε στον ρόλο του παρατηρητή και σημείωσε με την σειρά του 3 τέρματα. Τέλος ο Ολυμπιακός παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο δεν συνάντησε προβλήματα από την Καλαμαριά και με ένα γκολ του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έκανε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.


Αναλυτικά

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 2-2
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν αρκετά συναρπαστικό, όχι όμως και η επανάληψη.Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6' με τον Λεοζίνιο, ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και με σκόρερ τους Βαγγελή (8'), Κωνσταντινίδη (9') προηγήθηκαν 2-1, για να έρθει η κεφαλιά του Κουνενάκη στο 36' να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΕΡΟΙΑ 1-1
Σενάριο θρίλερ θύμισε η αναμέτρηση του Ηρακλή με την Βέροια. Ο Γηραιός πέτυχε τέρμα στο 74' με τον Μαλαγκουένο αλλά ο Σέεντορφ ισοφάρρησε στο 94. Την απόλυση του Γιοβάνοβιτς ζήτησαν από τον Ρέμο οι οπαδοί του Ηρακλή.

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1
Μ' ένα πανέμορφο γκολ του Γελαδάρη στο 42ο λεπτό, ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει μεγάλη εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας με 1-0 στα "Πηγάδια".

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0
Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρωτάθλημα απέναντι σε έναν απαγοητευτικό Παναθηναϊκο. Το γκολ για την ομάδα της Τρίπολης πέτυχε ο "Ροζάριο" στο 51 με πέναλτι. Οι πράσινοι δικαιούνται να διαμαρτύρονται για ανατροπή του Σαλπιγγίδη στο 93.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΡΗΣ 0-1
Από το κακό στο χειρότερο πάει ο Εργοτέλης που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των περασμένων χρόνων. Ο Άρης ήταν καλύτερος από την έναρξη του αγώνα και πήρε τη νίκη στο 61' λεπτό με γκολ του Ρονάλντο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ 0-3
Κακή εμφάνιση και από τις δυο ομάδες στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο Πανιώνιος απείλησε την Ένωση μόνο στο πρώτο ημίχρονο έπειτα από το τέρμα του Λυμπερόπουλου στο 11΄λεπτό. Η ΑΕΚ που στην επανάληψη δεν απειλήθηκε σοβαρά, διπλασίασε τα τέρματα της στο 79 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ριβάλντο έπειτα από την ανατροπή του Σέζαρ, ο οποίος διαμόρφωσε στο 94 το τελικό 0-3 αξιοποιόντας ασίστ του Ράμος.

ΛΑΡΙΣΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-3
Τα γιορτινά του είχε φορέσει το Αλκαζάρ για να υποδεχθεί την θριαμβεύτρια ΑΕΛ που πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Ουέφα. Ο Λεβαδειακός όμως είχε διαφορετική άποψη και με τρια τέρματα υποχρέωσε τους Βυσσινί στον βαθμό της ισοπαλίας. Τα τέρματα πέτυχαν οι Ντιμπαλά 2', Ντιά 15' (αυτ), Μπασαλά Τουρέ 25', Πάρα 27', Γκαλίτσιος 49', Ντιμπαλά 94'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 1-0
Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος αν και φανερά κουρασμένος έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Σκόρερ για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο 44 με κοντινό σουτ στην μεγάλη περιοχή έπειτα από πάσα του Χρήστου Πατσατζόγλου.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ