Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.10.07

Μόνο ο αστυνόμος Μπέκας μπορεί να δώσει λύση στην κατάσταση...


Άναψαν τα αίματα με τον "εμφύλιο" μεταξύ ΠΑΕ και ερασιτέχνη, το ποιός έχει δίκιο όμως κανένας δεν το γνωρίζει. Ο Τζίγγερ, ο Θανάσης ή ο Χατζηπετρής; Η ουσία είναι πως αυτή η ιστορία μόνο κακό κάνει στον Παναθηναϊκο και θα φέρει το θέμα του γηπέδου αρκετό καιρό πίσω.

Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Τζίγγερ τα έχει πάρει στο κρανίο τόσο πολύ με τον Θανάση, που έτσι και κολλήσει καμιά γρίππη, δεν θα τρέξει σε φαρμακείο, αλλά με βότανα θα ξεπεράσει την ίωση.

Η μεγάλη πλάκα είναι που ο Τζίγγερ προσφέρθηκε να κάνει χορηγία στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκο για να ενισχύσει την προσπάθεια του, Βλέπετε οι φαρμακοβιομήχανοι μόνο για το μπάσκετ ενδιαφέρονται και ολίγον για το Βόλεϊ. Για τα υπόλοιπα αθλήματα πρέπει να ενδιαφερθεί η πολιτεία...

Ο Ερασιτέχνης πάντως πέταξε και την σποντούλα του, για δώστε βάση:
"Δωρεές και χορηγίες για τον Α.Ο είναι ευπρόσδεκτες από όποια πλευρά και αν προέρχονται. Δυσκολευόμαστε όμως να πιστέψουμε ότι αυτοί που δεν τηρούν τις από το νόμο και τις συμβάσεις προερχόμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις θα γίνουν και δωρητές μας."
λέτε να κάνουν και καμιά δωρεά οι Αγγελοπουλέοι;


Ο Σάββας εκτός από τεχνικός διευθυντής, προπονητής, δημοσιογράφος εκφράζει πλέον και τεχνικές απόψεις για τον οδηγό της Superleague Formula . Μάλιστα στην συνεδρίαση του πρόσφατου Δ.Σ. έριξε μια ατάκα που τους ξέρανε όλους: -Γιατί δεν κάνουμε πρόταση για οδηγό στον Τζίγγερ, για να έχουμε και άκρη με την Σούπερλίγκα;

Μιας και είπαμε για το Δ.Σ. ο Σωκράτης εκνευρίστηκε για την μεταγραφολογία. Σου λέει τώρα που πάει να στρώσει η ομάδα θα απαξιώσουμε τους παίκτες διαδίδωντας ότι θα πάρουμε καινούριους; Εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο ο Σωκράτης, όμως δεν το βγάζεις από το μυαλό κανενός γαύρου πως αν από τα χρήματα που περίσσεψαν από την μεταγραφή του Καστίγιο, δεν πάρεις τουλάχιστον έναν παικταρά, όχι απαραίτητα όνομα, αλλά να σπρώξεις τα χρήματα σε έναν παίκτη που θα σου προσφέρει στο μέλλον, θα έχουμε άλλες ιστορίες.

Ο Νέρι Καστίγιο, απ' όσο μαθαίνω προσπαθεί να ρίξει γέφυρες με την διοίκηση. Βλέπετε τα πράγματα στην Σαχτάρ δεν τα βρήκε όπως τα περίμενε, ενώ το Ντόνετσκ δεν είναι μικρολίμανο.

Το πρόβλημα δεν είναι πως το Ντόνετσκ δεν έχει κέντρα διασκέδασης για να ξεσκάσει ο Καστίγιο, το πρόβλημα είναι πως όλα τα κέντρα στο Ντόνετσκ ανήκουν στον Ρινάτ Αχμέτοφ...

Πάντως στον Ολυμπιακό ούτε καν σκέφτονται το ενδεχόμενο επιστροφής του Νέρι. Είναι δυνατών να χαθεί το μπικικίνι; Αφήστε που αυτός που θα πληρώσει το τίμημα επιστροφής του Καστίγιο είναι μάλλον ο Αρτσούμπι.

Μεγάλη η γκάφα
που έκανε η Βέροια που δεν υπήρχαν δυο παίκτες Under-21 στην 18 της. Και για αυτό θα απολογηθεί ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Το θέμα είναι να μην του χρεώσουν και άλλα για τα οποία δεν φέρει ευθύνη.

Παράπονα μαθαίνω πως έχει εκφράσει ο Ίβανσιτς που δεν φαίνεται να υπολογίζεται για την πρώτη 11άδα από τον Πεσεϊρο. Την πρώτη γκρίνια την άκουσε ο Βέλιτς, την δεύτερη γκρίνια μάλλον θα την ακούσει ο Τζίγγερ.

Αδιάφοροι
παρουσιάστηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγώνα του κυπέλλου με τον Θρασύβουλο. Μήπως ήθελαν να δώσουν ένα μύνημα στον Ζαγόρ; Δυστυχώς όμως το παιχνίδι τους ξέφυγε και έτρεχαν να συμμαζεύσουν τα ασημάζευτα. Πρέπει να πούμε όμως ένα ΜΠΡΑΒΟ στον τρόπο που αντέδρασαν οι ΠΑΟΚτζήδες. Με γυρισμένη την πλάτη και καθιστική διαμαρτυρία, έτσι δίνεις ένα μύνημα. Όταν κάνεις κατάληψη, σπας γραφεία και προπυλακίζεις παίκτες, αλήτη θα σε πουν και ο αλήτης δεν έχει ποτέ δίκιο.

Ο Ζαγόρ πάντως από εγωϊσμο και μόνο θέλει να πετύχει στον ΠΑΟΚ. Σου λέει είναι καλύτερος ο Ντέμης από μένα; Παρατηρήστε τις δηλώσεις του, στα ίδια βήματα με τον Ντεμίνιο βαδίζει ο αρχηγός.

Πάλι στο 90φεύγα γλίτωσε ο Άρης του Ντούσαν. Μεγάλη ρέντα έχει φέτος ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Ισοφαρίζει τον αγώνα με τον γαύρο στις καθυστερίσεις, περνάει και στο κυπελλάκι στο φινάλε παρ' ότι ο αντίπαλος είχε 20τελικές προσπάθειες. Θα πρέπει να του δώσουμε όμως τα εύσημα για την πρόκριση στο Ουέφα. Εκεί όσο ποπόφαδρος και να είσαι, αν δεν έχεις αξία δεν περνάς.

Παραπονάκια έχουν εκφράσει μερικοί για το πόσο τρέχει και μαρκάρει ο Ρίμπο στο κέντρο. Η αλήθεια είναι πως ο Ρίμπο δεν είναι κόφτης και μάλλον για την ομαδικότητα του πρέπει να αναρωτηθούν.

Στρωτο το πρόγραμμα
που είχε η ΑΕΚ μέχρι στιγμής και οι επόμενοι τέσσερις αγώνες του πρωταθλήματος θα δείξουν αν θα συνεχίσει να είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Δυο δοκάρια και τέσσερα γκολ
έχει ο απίθανος Μπλάνκο με την ΑΕΚ και επικρατεί μεγάλος προβληματισμός για την 11άδα. Ρίμπο και Λύμπε δεν βγαίνουν και θα πρέπει να χωρέσει στα άκρα δύο εκ των Σέζαρ, Μαντούκα, Μανού και δεν του βγαίνει το σύστημα με δυο κόφτες. Αφήστε που αν επιστρέψει ο Λαγός μάλλον για αριστερό μπακ και μπακ-απ του Αρουαρμαρένα τον προορίζουν.

Ο Μπλάνκο
πάντως σε ολο το παιχνίδι δεν κάνει τίποτα, έχει όμως την ικανότητα την μοναδική φάση να την κάνει γκολ και αυτό το πληρώνουν καλά...οι Ιταλοί.

Λίρα 100 είναι μέχρι στιγμής ο Μπακαγιόκο για την Λάρισσα, την δόξα όμως θα την παίρνει ο Κλεϊτον, για τον οποίο ο ατζέντης του κάνει τα πάντα για να τον μεταγράψει σε ομάδα της Αθήνας.

Την αρχή την έχει κάνει διαμέσω μιας συγγεκριμένης παρασκηνιακής (ας γελάσουμε τώρα) φυλλάδας για τον γαύρο. Σειρά έχει η ΑΕΚ. Εγώ θα του δώσω μια συμβουλή, πριν μιλήσει με τον Ντέμη, ας μιλήσει πρώτα με τον Φερέρ...

Εδώ που τα λέμε
τι να τον κάνει ο γαύρος τον Κλεϊτον; Να τον έχει για μπακ απ του Λουά-Λουά; Του Κοβάσεβιτς; Του Κωνσταντίνου; Του Μήτρογλου ή μήπως είναι το σούπερ δεκάρι που ψάχνει ο Ίβιτς; Πλάκα κάνουμε τώρα ρε παιδιά;

Ο Λεμονής πάντως ούτε που το συζητάει για δεκάρι, θέλει μεν ένα παίκτη, αλλά μέσο με οργανωτικές ικανότητες που να μαρκάρει και τέτοιος ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Στην Βραζιλία μήπως;
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ