Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 22.10.07

Το νικηφόρο της σερί συνέχισε η πρωτοπόρος του φετινού πρωταθλήματος ΑΕΚ που έφτασε στην νίκη επί της ΑΕΛ με ένα γκολ του Μαντούκα στο 4ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο επιβλήθηκε με 4-1 επί του Πανιωνίου που παρουσίασε ένα δεμένο σύνολο παρά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε που προήλθαν από τα λάθη της άμυνας των νεοσμυρνιωτών. Ο Παναθηναϊκος με τέρματα του Ίβανσιτς και Σαλπιγγίδη πέρασε το εμπόδιο της νεοφώτιστης Βέροιας, ενώ στην Καλαμαριά ο Απόλλων νίκησε τον Εργοτέλη με 2-1. Ο Σέρτζιο Κόκε με δυο τέρματα μετάτρεψε σε πάρτι το ντέρμπι της συμπρωτεύουσαν όπου ο Άρης επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-1. Ο άσχημος αγωνιστικός χώρος και η έξοδος του Λουτσιάνο στοίχησαν στον Ατρόμητο που ήρθε ισόπαλος με τον Ηρακλή. Το πρώτο του τρίποντο πήρε ο Λεβαδειακός που νίκησε εντός την Ξάνθη με 2-1, ενώ την νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε κατά κράτος του ΟΦΗ με τρία τέρματα.

Αναλυτικά

ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ 1-0
Αν και αγωνίστηκε από το 12ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάχο, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τη Λάρισα με γκολ του Μαντούκα στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας την πέμπτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-1
Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός νίκησε τον αξιόμαχο Πανιώνιο με 4-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό με τέρμα του Λούα-Λούα που εκμεταλεύτηκε το λάθος του Πλετς. Ο Πανιώνιος ισοφάρησε στο 54 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσιμπούρ έπειτα από χέρι του Άντζα στην μεγάλη περιοχή. Στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με τους Κοβάσεβιτς 62', Στολτίδης 73' και Γκαλέτι 82'(πεν).

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2
Παρά την μέτρια εμφάνιση του ο Παναθηναϊκος νίκησε με 2-0 την Βέροια που δημιούργησε ευκαιρίες μετά το γκολ που πέτυχε ο Ίβανσιτς στο 49'. Οι γηπεδούχοι έκαναν φάσεις στην περιοχή του Παναθηναϊκου όμως το δεύτερο τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Σαλπιγγίδης στις καθυστερήσεις.

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 3-1
Με δύο γκολ του Σέρτζιο Κόκε (16', 57') και ένα του Γκαρσία 70', ο Άρης επικράτησε σχετικά εύκολα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ με σκορ 3-1. Το γκολ των φιλοξενούμενων ο Μπαλάφας (30').

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1-1
Ίσόπαλη με 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ηρακλή στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Λουτσιάνο στο 19ο λεπτό και τους Θεσσαλονικείς να ισοφαρίζουν με αυτογκόλ του Γεωργίου στο 86ο λεπτό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1
Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Καλαμαριά, που επικράτησε του Εργοτέλη με 2-1 στο Καυτανζόγλειο με τέρματα των Καραλιόπουλου στο 41' και Μπούσι 48', στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα στη Super League για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου που αν και άνοιξε το σκορ στο 18' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζούνιορ δεν κατάφερε να ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ 2-1
Η 5η αγωνιστική αποδείχτηκε γούρικη για τον Λεβαδειακό καθώς πέτυχε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι μετά την θετική εμφάνιση στην Λάρισα την προηγούμενη αγωνιστική πρόσθεσαν ακόμα μία που αποδείχτηκε ότι ήταν και η τυχερή. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Σίζιτς (6'), Ρατσίνκσι (37'), Άντερσον (85').

ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-3
Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης που έκανε το πρώτο του διπλό στην Α' Εθνική επικρατώντας με 0-3 επί του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο. Τα τέρματα πέτυχαν οι Σέζαρεκ 32', 64' και Παντελιάδης 88'.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ