Δίχως φόβο αλλά με πάθος

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3.10.07

Την ισχυρή στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης θα αντιμετωπίσει σήμερα ο Ολυμπιακός στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής για τους ομίλους του Champions League.
Η γερμανική ομάδα θέλει να πάρει τους πρώτους βαθμούς στην φετινή διοργάνωση και ο Τόμας Σάαφ αναμένεται να παρατάξει ένα επιθετικό σχήμα για να κατακτήσει την νίκη και κατά πάσα πιθανότητα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 με διάταξη ρόμβου. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Φάντερ που καλείτε να καλύψει επάξια το κενό του βασικού τερματοφύλακα Τίμ Βίζε που υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Τόσιτς ενώ στην αντίπαλη πλευρά θα υπάρχει ο Πάσανεν. Στο κέντρο της άμυνας θα υπάρχει ο Μέρτερζάκερ μαζί με τον Νάλντο. O Κλάους Γιένσεν θα είναι καθαρόαιμο αμυντικό χαφ και στον χώρο του κέντρου θα πλαισιώνεται από τον Τόρστεν Φρίνγκς και τον Βράνιες ενώ στη κορυφή του ρόμβου θα βρίσκεται ο κινητήριος μοχλός της γερμανικής ομάδας ο Ντιέγκο. Το επιθετικό δίδυμο θα συνθέτουν ο Ρόζερμπεργκ με τον Αλμέιδα. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Τιμ Μπορόφσκι ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί πως ο Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι ο υπ' αριθμόν 1 κίνδυνος για την εστία της Βέρντερ και αναμένεται να προσανατολιστεί στην εξουδετέρωση του.
Ο Τάκης Λεμονής σκοπεύει να παρατάξει τον Ολυμπιακό με 4-5-1 έχωντας στα άκρα τους Λούα-Λούα και Γκαλέτι ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Στις τρεις θέσεις του κέντρου θα υπάρχουν οι Λεντέσμα, Πατσατζόγλου και Τζόρζεβιτς ενώ την αμυντική τετράθα θα αποτελούν οι Ντομί, Μπράβο, Άντζας και Τοροσίδης, ενώ την εστία θα υπερασπίζεται ο Αντώνης Νικοπολίδης . Σε περίπτωση που στην κορυφή της επίθεσης παίξει ο Λούα Λούα τότε ο αρχηγός θα παίξει στην φυσική του θέση και την θέση του στο κέντρο θα πάρει ο Ιεροκλής Στολτίδης με τον Κοβάσεβιτς να είναι εκτός του αρχικού σχήματος. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν οι Κωνσταντίνου, Νε ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Σέζαρ,Αρτσούμπι, Νούνιεζ, Μήτρογλου και Πάντος. Την πιο δύσκολη αποστολή αναμένεται να έχει ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα που θα μαρκάρει τον Ντιέγκο, ενώ στην περίπτωση που ο Σονόκο αγωνιστεί, ο Σέζαρ αναμένεται να προτιμηθεί έναντι του Ραούλ Μπράβο. Την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 21:45 θα διευθύνει ο Δανός διαιτητής Κλάους Μπο Γιένσεν.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ