Αποτελέσματα 3ης Αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 1.10.07

Πρώτη και αήτητη είναι η ΑΕΚ στην κορυφή έπειτα από την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Ισμαέλ Μπλάνκο να χάράζει για τέταρτη φορά το σημάδι του Ζορό και να βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ με τέσσερα γκολ σε 3 αγώνες. Στα ντέρμπι του Σαββάτου, Άρης και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τους ερυθρόλευκους να ισοφαρίζονται στο τελευταίο λεπτό του επιπλέον χρόνου, ενώ ο Παναθηναϊκος επιβλήθηκε με 2-0 επί του ΠΑΟΚ. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του Απόλλωνα στην Καλαμαριά, το επιβλητικό 4-1 του Όφη με τον Εργοτέλη και η ήττα της Λάρισας στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο που προηγήθηκε με ένα αντινακονικό γκολ του Λουτσιάνο.

Αναλυτικά
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 0-4
Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ και φάσεις ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, η Ένωση επικράτησε με 4-0 του Λεβαδειακό στην Βοιωτία, και πέτυχε την τρίτη της νίκης σε ισάριθμα παιχνίδια, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα γκολ πέτυχα Τόζερ 31', Μπλάνκο, 37', Ράμος 58', Κονέ 77'.

ΑΠ.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-2
Ο Πανιώνιος συνέχισε το απίστευτο σερί των 12 αγώνων που τον θέλει να μην χάνει από ομάδες της συμπρωτεύουσας, νικώντας και τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς στο Καυτατζόγλειο με τέρματα των Πλετς στο 50' από εκτέλεση φάουλ και Τζιμπούρ στο 80 με πέναλτι.

ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0
Τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα μοιράζονται ο νεοφώτιστος Αστέρας με τον Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ακύρωση τέρματος που σημειώθηκε στο 8ο' λεπτό ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 87 για να κλέψουν την νίκη.

ΒΕΡΟΙΑ-SKODA ΞΑΝΘΗ 1-1
Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν στο τοπικό ντέρμπι οι Βέροια με την Ξάνθη. Στο 24' Ο Μπάρκογλου έπειτα από ασίστ του Κιντάνα βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους ενώ για τους γηπεδούχους απάντησε ο Σαμαράς στο 35'.

ΟΦΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 4-1
Με κορυφαίο τον Λεοζίνιο που σημείωσε δυο τέρματα στο 4' και στις καθυστερήσεις του Α' ο Όφη ξεπέρασε το σοκ της περασμένης αγωνιστικές και νίκησε εύκολα τον Εργοτέλη στο ντέρμπι της Κρήτης. Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Πόποβιτς 40', Σίμιτς 45' ενώ για τον Εργοτελη μείωσε ο Τζούνιορ στο 77'.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2-0
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τους πράσινους που επιβλήθηκαν του δικεφάλου του Βορρά με τέρματα των Καραγκούνη 43 με πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Ρομέρο και Σαλπιγγίδη στο 84'.

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
Μέτριο θέαμα από τις δύο ομάδες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Γκαλέτι στοο 37' αλλά στην συνέχεια οπισθοχώρησαν με αποτέλεσμα να αφήσουν χώρους στον Άρη που έχασε ευκαιρίες για να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 93' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αουρέλιο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ 2-0
Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα με τους Ολιβεϊρα στο 51' και τους Λουτσιάνο στο 68'. Έντονα παράπονα έχουν από την διαιτησία οι φιλοξενούμενοι για την μη αποβολή παίκτη του Ατρομήτου στο 28' που χτύπησε φανερά τον Μπακαγιόκο και το αντικανονικό τέρμα που πέτυχε ο Λουτσιάνο στο 68'.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ