Αγωνιστική πρόκληση ο αγώνας με την Ρεάλ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 24.10.07

Μια καλή ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις και δυνατότητες του είναι ο αποψινός αγώνας των ερυθρολεύκων με την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ερυθρόλευκοι απόψε θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και καλούνται να επιδείξουν αγωνιστικό πάθος απέναντι στους πρωταθλητές Ισπανίας. Ο Τάκης Λεμονής σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει από αυτό το παιχνίδι. Ασφαλώς και γνωρίζει τον αντίπαλο που έχει να αντιμετωπίσει αλλά και την καυτή του έδρα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Ελληνική ομάδα θα έρθει για τουρισμό στην Ισπανική πόλη.
Τις τελευταίες μέρες η πρωταθλήτρια Ισπανίας μοιάζει με πληγωμένο θηρίο και έπειτα από την ήττα με 2-1 από την Εσπανιόλ αναζητεί κάποιο εξιλαστήριο θύμα που θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας αλλά και των οπαδών και η αναμέτρηση του Champions League με τον Ολυμπιακό είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να το πετύχει. Ο Μπέρντ Σούστερ δεν θα έχει στην διάθεση του τους Πέπε, Ρομπέν, Χαϊντσε, Καναβάρο και Ντιαρά και αναμένεται να κάνει αλλαγές στην διάταξη των παικτών. Ο Σέρχιο Ράμος θα μεταφερθεί στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Γερμανό Μέτσελντερ, δεξί μπακ θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα ο Σαλγκάδο, αριστερά ο Μαρτσέλο, στα κεντρικά χαφ θα υπάρχουν οι Γκάγκο, Γκούτι αριστερό χαφ θα παίξει ο Ρομπίνιο, δεξί ο Σναϊντερ ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Ραούλ με τον Νιστελροϊ.
Από την πλευρά του ο Τάκης Λεμονής θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με 4-5-1, ανοικτό παραμένει το ερώτημα αν θα υπάρχουν 3 αμυντικά χαφ (Πατσατζόγλου, Λεντέσμα, Στολτίδης) ή θα τοποθετήσει τον Τζόρτζεβιτς στον χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να χωρέσουν στην ενδεκάδα ο Λουά Λουά και ο Κοβάσεβιτς. Το πιο πιθανό όμως είναι να κρατήσει στον πάγκο τον Σέρβο φορ για να τον χρησιμοποιήσει πιθανότητα ως αλλαγή και να παίξει ο Λούα-Λούα στην κορυφή της επίθεσης και ο Τζόρτζεβις ως αριστερό χαφ. Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης και ο Ραούλ Μπράβο θα βρίσκονται στα άκρα της άμυνας, ο Παρασκευάς Άντζας και ο Σέζαρ θα είναι τα κεντρικά μπακ και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεξί εξτρέμ. Την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 21:45 θα διευθύνει ο Νορβηγός Τόμ Χένιγκ Όβερμπο.
K.K.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ