Θετικός απολογίσμος

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.10.07

Μια νίκη, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των Ελληνικών ομάδων στις χθεσινές αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ουέφα. Ο Παναθηναϊκος πέρασε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Αμπερντίν την οποία νίκησε στην Λεωφόρο με 3-0., Ισόπαλοι εκτός έδρας ήρθαν οι Πανιώνιος και ΑΕΚ με Χέλσιμποργκ και Έλφσμποργκ αντίστοιχα, ενώ η Λάρισα πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στην ισχυρή Έβερτον και ηττήθηκε με 3-1.
Ποιο αναλυτικά:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 3-0
Ανώτερος σε όλα ο Παναθηναίκος επικράτησε με 3 τέρματα της Αμπερντίν και κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Η σκωτζέζικη ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε κάποιες φάσεις στην αρχή του αγώνα, ενώ προσπάθησε να αντιδράσει και μετά το γκολ που πέτυχε ο Γκούμας. Στην συνέχεια όμως η ομάδα του Χοσέ Πεσεϊρο επέβαλε τον ρυθμό της και κατάφερε να πετύχει άλλα δυο τέρματα. Το σκόρ άνοιξε στο 11ο λεπτό ο Γκούμας με κεφαλιά και στην συνέχεια ο Ίβανσιτς έδωσε δυο ασσίστ στους Παπαδόπουλο 73' και Σαλπιγγίδη 77'.

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ-ΑΕΚ 1-1
Δύο πρόσωπα παρουσίασε η ΑΕΚ στην Σουηδία. Στο πρώτο ημίχρονο η Έλφσμποργκ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 15΄λεπτό με τέρμα του Μόμπαεκ, στην συνέχει η Ελληνική ομάδα έγινε πιο επιθετική, περιορίζοντας με αυτό τον τρόπο την δραστηριότητα των Σουηδών. Στην επανάληψη ο Λορέντζο Φερέρ άλλαξε το Μανού που έκανε μια μέτρια εμφάνιση με τον Χάρη Παππά και ο νεαρός μεσοεπιθετικός στο 49 με σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή ισοφάρρησε σε 1-1. Ο αγώνας κύλησε με τους Σουηδούς να δημιουργούν ευκαιρίες στην εστία της ΑΕΚ δίχως να καταφέρουν να σκοράρουν και η Ένωση θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη από τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΧΕΛΣΙΜΠΟΡΓΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανιώνιος απέναντι στην Χέλσιμποργκ. Οι Σουηδοί προσπάθησαν να πάρουν από νωρίς τα ινία του αγώνα όμως η καλά οργανωμένη ομάδα του Έβαντ Λίνεν μπλόκαρε τις επιθετικές τους ενέργεις. Οι ¨κυανέρυθροι" κατάφεραν να προηγηθούν λίγο πριν την λήξη του Α' ημιχρόνου με ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση σουτ του Φανούρη Γουνδουλάκη από την δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής και κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ μέχρι το 84' λεπτό όπου ο μεγάλος Χένρικ Λάρσον με έναν σουτ κεραυνό έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΑΡΙΣΑ 3-1
Αρκετά μαχητική παρουσιάστηκε η Λάρισα απέναντι στην Έβερτον που κατάφερε να προηγηθεί στο 14' λεπτό με γκολ του Κεϊχελ. Η Αγγλική ομάδα έχασε και άλλες ευκαιρίες στην πρώτη μισή ώρα του αγώνα για να διπλασιάσει το σκορ αλλά από εκεί και πέρα η Ελληνική ομάδα παρουσίασε διαφορετικό πρόσωπο και δημιούργησε κινδύνους για την εστία του Χάουραντ. Το ημίχρονο έληξε με τους "Εφοπλιστές" να προηγούνται με 1-0 και στην επανάληψη κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 49 με σουτ του Όσμαν. Και ενώ το ματς φάνηκε να κυλάει εύκολα για του Βρετανούς, ένα λάθος του Λέσκοτ έπειτα από πίεση που του άσκησε ο Κλεϊτον έφερε τους Βυσινί στο 65 να μειώνουν σε 2-1. Το γκόλ φαίνεται να αφύπνισε την Ελληνική ομάδα που ξεκίνησε μια αντεπίθεση διαρκείας αλλά δυστυχώς στο 84' λεπτό η ομάδα της Έβερτον έκανε το 3-1 με τον Ανιτσέμπε και κάπου εκεί έπαψαν να υπάρχουν οι όποιες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ