To κρυφτούλι του Ίλια Ίβιτς

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 20.6.07

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις κινήσεις του τεχνικού διευθυντή των πρωταθλητών Ελλάδας καθώς οι απόψεις για τα ταξίδια του διίστανται. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ταξίδεψε εχθές με προορισμό την Αργεντινή για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του Μάρκος Μονταίνι, τον οποίο έχει ξεχωρήσει εδώ και ένα χρόνο από την θητεία του στην ΑΕΚ και τον θεωρεί ως εξαιρετική περίπτωση ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ταξίδεψε στο Μιλάνο όπου θα ασχοληθεί με τις υποθέσεις των Βέντολα ο οποίος δεν τα βρήκε στο οικονομικό με την Αταλάντα, Μοντέλα και Ζαλαγιέτα. Έτεροι μεταγραφικοί στόχοι των ερυθρολεύκων είναι ουκ ολίγοι. Τα ονόματα των Μορφέο και Ρεκόμπα ξαναπαίζουν στο ρεπορτάζ, ενώ ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει για τους Ντιέγκο Γκαλιβάν, του Παραγουανού αμυντικού Ροντρίγκεζ της Μπόκα, του Λεντέσμα και των νεαρών Καχαϊς και Μαϊντάνα. Ακόμα στην Ρίβερ πλεϊτ αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ίβιτς, πρόκειται για τον Μπελούσι που αγωνίζετα στην θέση του αμυντικού χαφ, ενώ φημολογία υπάρχει για τους Ντανίλο Γκέρλο και Τζόναθαν Πάμπλο Μποτινέλι.
Την ώρα που η φημολογία στο λιμάνι καλά κρατεί τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις με την υπόθεση του Ντένις Ρόμενταλ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής Δανός ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές και αναμένεται να έρθει μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να περάσει από ιατρικες εξετάσεις. Αντίθετα με τον Ρόμενταλ η περίπτωση του Γιαν Ντολ Τόμασον φαίνεται να παίρνει αρνητική τροπή για τους πρωταθλητές Ελλάδας καθώς η Βιγιαρεάλ επιθυμεί να διατηρήσει στο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή και λογικά θα έρθει σε συμφωνία μαζί του.
Από δευτέρα θα υπάρχουν εξελίξεις με την υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου όπου αναμένεται να πάρει την ελευθέρας του από την Γκλάντμπαχ έναντι 200.000ευρώ και στην συνέχεια να ενταχθεί στους ερυθρόλευκους.
Τέλος θετικές ενδείξεις υπάρχουν για την περίπτωση του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι καθώς οι ερυθρόλευκοι φέρονται ως διατεθιμένοι να κάνουν την οικονομική υπέρβαση και να αποκτήσουν τον διεθνή Αργεντίνο άσσο. Η Ντεπορτίβο βέβαια αξιώνει 4-4,5 εκάτ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, γεγονός που θα πρέπει να μας κάνει επιφυλακτικούς γιατό κάτα πόσο οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν αυτή την υπόθεση. Λογικά ο Κολοτσίνι αναμένεται να απασχολήσει τους ερυθρολεύκους μέτα το επόμενο δεκαπενθήμερο καθώς έχει δωθεί προτεραιότητα στην απόκτηση μέσων και επιθετικών.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ