Εβδομάδα ανακοινώσεων-σταντ μπαϊ ο Ρόμενταλ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 11.6.07

Τις πρώτες του μεταγραφές αναμένεται να ανακοινώσει μέχρι το τέλος της Εβδομάδας ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρωταθλητές τα έχουν βρει σε όλα με τον Ντένις Ρόμενταλ και εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρχει η ανακοίνωσα παράλληλα με την απόκτηση του Παρασκευά Άντζα. Δυσκολίες συναντά η περίπτωση του Γιαν Ντολ Τόμασον καθώς η Βιγιαρεάλ έχει ξεκινήσει έναν κύκλο διαπραγματεύσεων με την Στουτγκάρδη για να παραμείνει στο "Ελ Μαδριγάλ". Οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν καθώς τον πρώτο λόγο για τον ποδοσφαιριστή έχει η Βιγιαρεάλ ενώ σύμφωνα με τον τύπο της Δανίας στο παιχνίδι της απόκτησης του έχουν μπει η Τορίνο και η Τζένοα.
Έντονη φημολογία υπήρχε τις τελευταίες μέρες αναθέρμασης του ενδιαφέροντος για τον Ντουντού Σεαρένσε της ΤΣΣΚΑ, όμως η περίπτωση του διεθνούς Βραζιλιάνου θα εξεταστεί όταν υπάρχει οριστική εξέλιξη με το θέμα του Κλώντ Μακελελέ. Ένας σοβαρός αντίπαλος του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μακελελέ, η Παρί Σεν Ζερμαίν δήλωσε πως αποσύρεται από την διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό.
Όσον αφορά τα ονόματα που παίζουν ακόμα στο ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων, αυτά είναι του Ροκέ Σάντα Κρουζ, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τους Βαυαρούς, του Χέλντερ Πόστιγκα ο οποίος έχει λίγο χρόνο συμμετοχής στους "Δράκους" και θέλει να αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ενώ για τον διεθνή Μεξικανό Άρτσε, η περίπτωση του εξαρτάται από την εισήγηση του Τάκη Λεμονή που τον παρακολούθησε να αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο για το Γκόλντεν Κάπ. Απίθανες θα πρέπει να θεωρούνται οι περιπτώσεις των Ρόι Μακάϊ και Μπαϊανο ενώ τελευταία προέκυψε και ένα σενάριο για τον σκόρερ της Ζυρίχης, Ραφαέλ αλλά μέχρι στιγμής οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να έχουν άλλες προταιρεότητες για την θέση του σέντερ φορ.
Τέλος για την θέση του κεντρικού αμυντικού ο κρυφός πόθος των ερυθρολεύκων δεν είναι άλλος από τον 26χρόνο διεθνή Αργεντίνο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην καριέρα του στην Ντεπορτίβο. Οι άλλοι μεταγραφικοί στόχοι για αυτή την θέση είναι οι Κοντρέρας και Λέκι της Θέλτα, αλλά η περίπτωση απόκτησης τους εξαρτάται άμεσα από το εάν η ομάδα του Βίγκο υποβιβαστεί στην Β' κατηγορία ή όχι, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του 31χρόνου Κασαπά της Λυών. Λίγες πιθανότητες συγγεντρώνουν οι περιπτώσεις των νεαρών Βραζιλιάνων διεθνών Άλεξ Σίλβα, Γκλαντστόνι Περεϊρα καθώς έχει δοθεί προτεραιότητα σε άλλα ονόματα για τα οποία ο Τάκης Λεμονής έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα από τους ταλαντούχους βραζιλιάνους.
Εντός της εβδομάδας και έπειτα από τις πρώτες φημολογούμενες ανακοινώσεις αναμένεται να υπάρξουν εξελίσεις σε όλα τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ