Φερέρ καλεί Ζεράλδο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.6.07

Τον Ζεράλδο Άλβες, αδερφό του Μπρούνο Άλβες φέρεται να επιλέγει ο Λορέντζο Σέρα Φερέρ για αντικαταστάτη του Μπρούνο Τσιρίλο στην αμυντική γραμμή της Ένωσης.Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρόνος αμυντικός της Πάσος Φερεϊρα βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζερ του προκειμένου να υπογράψουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.Ο Ζεράλντο Άλβες γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1980 στην Πόβοα της Βαρζίμ, έχει ύψος 1,84 μ. και βάρος 81 κιλά. Φέτος είχε 28 συμμετοχές-όλες ως βασικός-(2.520 λεπτά συμμετοχής) και 3 γκολ βοηθώντας την ομάδα του να εξασφαλίσει την έξοδο στο Κύπελλο UEFA, ενώ δέχτηκε 12 κίτρινες κάρτες.
Την απάντηση της Μπενφίκα για τον δανεισμό του Μανού με οψιόν αγοράς περιμένει η ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες. Η πορτογαλική ομάδα φέρεται να έχει πρόταση ύψους 1εκάτ. ευρώ για τον 25χρόνο μέσο από άλλον σύλλογο της χώρας γεγονός που της δίνει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ.
Περιπλέκεται η περίπτωση του Χοακίν Όσκαρ Λαριβέί καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο 23χρόνος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει προτάσεις από αρκετές ομάδες. Συγγεκριμένα για τον Λαριβεϊ ενδιαφέρονται η Κάλιαρι, η Πάρμα, η Λιβόρνο από την Ιταλία, η Λεβάντε και η Έρκουλες από την Ισπανία, η Μπορντό από τη Γαλλία και η Εστουντιάντες από την Αργεντινή. Δεν αποκλείεται βέβαια όλο αυτό το φημολογούμενο ενδιαφέρον να είναι παρά ένα παιχνίδι τακτικής από πλευράς του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή με σκοπό να αξιωθεί περισσότερα χρήματα για την μεταγραφή του. Μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα υπάρχουν εξελίξεις για αυτή την υπόθεση.
Κ.Α

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ