Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει η Ένωση

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 20.6.07

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ελίνι Δημούτσου από τον Ηλισιακό για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ντέμης Νικολαϊδης είχε εχθές συνάντηση με τον πρόεδρο του Ηλισιακού Γίωργο Χριστοβασίλη και τον μάνατζερ της ομάδας Κώστα Φρατζέσκο και συμφώνησαν για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Ο Δημούτσος αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Ένωση αλλά θα παραμείνει δανεικός ένα χρόνο στην ομάδα του Ηλισιακού.
Ο δεύτερος στόχος της ΑΕΚ είναι ο Μανού του οποίου η ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι θέμα χρόνου. Χθες η "Ο Τζόγο" έκανε λόγο για συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων και υπήρχε η εκτίμηση πως ο ποδοσφαιριστής θα δωθεί δανεικός για έναν χρόνο με οψίον αγοράς καθώς τα 500.000ευρώ που πρόσφερε η ΑΕΚ δεν κάλυπταν την Μπενφίκα. Ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή αναμένεται να ολοκληρωθεί με την έλευση του αθλητικού διευθυντή της Μπενφίκα Ζοσέ Βεϊγκα.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες που απασχολούν την ΑΕΚ, η υπόθεση του Χοακίν Καλντερόν φαίνεται να περιπλέκεται καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αθλητικού διεθυντή της Έλτσε Μάριο Μπορεϊρα επιβεβαιώνεται μεν η επαφή του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ, ουδέποτε όμως κατατέθηκε πρόταση για απόκτηση του Καλντερόν, τον οποίο θεωρεί εξαιρετικά ταλαντούχο και θα δεχθεί να τον παραχωρήσει εφόσον ικανοποιηθεί στα οικονομικά ανταλλάγματα.
Άμεσες εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και στην υπόθεση του Μαρτσέλο Μποροβέρο. Ο 23χρόνος Αργεντίνος πορτιέρο αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο εναντι 540.000 ευρώ συνολικά.
Τέλος υπάρχει μια φημολογία περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον 27χρόνο Κάρλος Ρεϊνα Αράντα που αγωνίστηκε φέτος στην Μούρθια και πέτυχε 10 τέρματα σε 26 συμμετοχές ο οποίος προτάθηκε εχθές αλλά λογικά η ΑΕΚ θα εξετάσει την περίπτωση του έπειτα από τις εξελίξεις με τον Αντονίτο , ενώ δεν θα πρέπει να έχει βάση το δημοσίευμα της ιστοσελίδας javno.com, σύμφωνα με το οποίο η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 27χρονο γκολκίπερ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ιβάν Τούρινα. Εκτός απροόπτου το θέμα του τερματοφύλακα και των επιθετικών θα τρέχουν από την επόμενη εβδομάδα και μετά το τέλος της έκβασης των Δημουτσού και Μανού.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ