Λ(ΟΥΦΟ)ΛΟΓΙΕΣ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 29.6.07



Ο Εβραίος έμπορας, το σκάρτο πράγμα το βγάζει στην βιτρίνα, το καλό το έχει στο υπόγειο. Το σουλουπώνει, το περιποιείτε και το πλασάρει για τεφαρίκι... Έτσι δεν είναι κύριε Ζάχαβι;


Σας άφησα για λίγο καιρό γιατί είπα να κάνω τις πρώτες μου βουτιές, άλλωστε περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα μεταγραφικά τώρα παρά το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, επείδή όμως ξέρω πως γουστάρετε τις παράπλευρες ιστοριούλες, πάμε βουρ στο ψητό.
Πολλοί βάζελοι αναρωτιούνται τον λόγο για τον οποίο έφυγε ο Άντονσον. Το ψηλό παλικάρι ήταν μια προίκα που άφησε ο περίφημος Χανς Μπάκε, 600.000 ευρώ το χρόνο παίρνει το παλικάρι και αν υπολογίσουμε ότι πέρισυ έπαιξε 10 ματσάκια, τότε με μια απλη διαιρεσούλα βλέπουμε πως αμοίβεται περίπου με τα μισά απ' όσα ο Μακελελέ την εβδομάδα στην Τσέλσι. Το ωραίο όμως με την υπόθεση του Άντονσον δεν το ξέρετε. Ο παίκτης παραχωρήθηκε στην Κοπενχάγη, στην οποία ο Τζίγγερ έχει μετοχές. Το πιάσατε το παραμύθι; Οι Δανοί πλερώνουν τα μισά και τα άλλα μισά ο Βάζελος...τι να πούνε όμως στον κοσμάκη, πως πληρώνουν έναν παίκτη που αγωνίζεται σε άλλη ομάδα; Ήμαρτον!

Και μιας και ανάφερα Μακελελέ. Το θέμα αυτό πια δεν παίζει για τον γαύρο κυρίως λόγο αλλαγής πλεύσης και μεταγραφικού σχεδιασμού τον οποίο έχει αναλάβει ο κύριος Ίβιτς. Ο Μακελελέ ήταν επιλογή του Λεμονή. Μάλιστα με τις προτάσεις που είχε, δεν ήταν απίθανο να αποδεχθεί αυτή των 3εκάτ/χρόνο για 3 χρόνια του Ολυμπιακού. Όμως ο Ίλια το ξέκοψε στον Τάκη, ένα δις το χρόνο για παίκτη που είναι 34 επί 3 χρόνια, δηλαδή θα φτάσει 37 και θα παίρνει ακόμα τέτοια φράγκα είναι υπερβολικό.

Πέραν του Μακελελέ, άκυρο έφαγαν και αρκετές επιλογές του Τάκη. Μάλιστα αυτή που τον εκνεύρισε περισσότερο ήταν το άδιασμα με την περίπτωση του Ρόμενταλ. Με τον Δανό είχε μιλήσει προσωπικά ο Λεμονής, τα είχαν συμφωνήσει ακόμα και στον τρόπο που θα αγωνίζεται όμως η συμφωνία αυτή χρησιμοποιήθηκε σαν μοχλός πίεσης προς την πλευρά της Ατλέτικο για τον Γκαλέτι.

Εγώ δεν θα σας πω ότι ο Γκαλέτι είναι χειρότερος του Ρόμενταλ, το αντίθετο μάλιστα είναι σαφέστατα πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής όμως αυτό το άδειασμα του προπονητή του Ολυμπιακού έχει χτυπήσει κάποια καμπανάκια στις σχέσεις τους.

Επειδή όμως ο Τάκης είναι γατά με πέταλα, τώρα κάνει μόκο. Την προηγούμενη φορά που μίλησε για επιλογές, την κατάληξη την ξέρετε...

Ο Ντεμάκος το παλεύει από εδώ, το παλεύει από εκεί, στο τσαμπέ την βγάζει. Έκλεισε τον Ασκάρατε δανεικό για έναν χρόνο με οψίον αγοράς, πήρε τον Παππά που τον άφησε ελεύθερο ο γαύρος και για τον σέντερ φορ ούτε κουβέντα. Λέτε να περιμένει μπας αποδεσμευθεί ο Μπόρχα;

Το είχα αναφέρει στο παρελθόν, θα το ξαναπώ και τώρα, όπου ήταν οι ελεύθεροι ο Ντέμης ήταν μάγγας. Εκεί που πρέπει να πλερώσεις, αρχίζουν τα αχ και βαχ...Το ίδιο έγινε και με τον Μανού. 1 τεμάχιο ζήτουσε η Μπενφίκα και κάτω από πεντακό ο παίκτης, τα μισά έδινε η ΑΕΚ που τελικά έκλεισε τον Χαρούλη τον Παππά με 150.000χιλιάρικα, είναι και ΑΕΚτζής από μικρός το παιδί, μια χαρά ε;

Πέπλο μυστηρίου λένε καλύπτει τις κινήσεις του Βέλιτς. Εγώ θα σας πω το άλλο όμως, χορό τρικούβερτο έχει ρίξει ο Σπυρέτος γιατί έχει καταλάβει το παραμύθακι. Κλειστές πόρτες έχει βρει ο σέρβος γιατί με τα ψίχουλα δεν γίνονται μεταγραφές της προποκής και ο λόγος που διαρρέει τα ονόματα είναι ένας...να μην εκτεθεί! Το έχουν αντιληφθεί όμως τα υψηλά ιστάμενα κλιμάκια και καθώς φαίνεται η περίοδος χάριτος στον Βέλιτς μάλλον αίρετε.

Περίεργο φρούτο είναι ο Φοίβος Μορίδης. Καθώς φαίνεται το μόνο που αποζητά ο Κύπριος επιχειρματίας είναι η δημοσιότητα. Να μην ξεχνάμε την εμφάνιση του στην εκπομπή Green TV αλλά και την θητεία του στον Εθνικό. Φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες δηλαδή.

Και τι φταίει τώρα ο φουκαράς οπαδός του Γηραιού, όπως πάνε τα πράγματα η ομάδα δεν θα κατέβει καν στο πρωτάθλημα και σε κάθε αγωνιστική μια ομάδα θα έχει ρεπό. Αν είναι να γίνει έτσι το παραμύθι καλύτερα να την γλιτώσει ο Ιωνίκος.

Αλήθεια αυτός ο Πεσεϊρο, την ώρα που οι μεταγραφές βράζουν γιατί κάνει διακοπές; Την πήρε πρέφα την δουλειά ο Πορτογάλλος και δεν μιλάει. Όμως τώρα που θα μπει σε εφαρμογή η λίστα του, θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Από το γραφείο στην προπόνηση και από την προπόνηση στο γραφείο, έχει να κάνει κατοστάρια για να προλάβει....

Η τράμπα Αραμπατζή με Λάκη είναι κάτι που υπάρχει σαν σκέψη. Ο Ζαγόρ όμως δεν θέλει να δώσει στο τσάμπα έναν νεαρό ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή παίκτη του ΠΑΟΚ. Επειδή όμως έχει ανάγκη το ρευστό, θα χτυπήσει και άλλες πόρτες για να βρει φράγκα. Πόρτες που πληρώνουν την αντικειμενική αξία του ποδοσφαιριστή.

Όσο καλή εικόνα είχε δημιουργήσει η ΑΕΚ με την απόκτηση των Αρουαμπαρένα και Ριβάλντο, άλλο τόσο ξενέρωσαν οι ΑΕΚτζήδες με τον Νούνιεζ και τον Παππά. Φανταστείτε δηλαδή να έπαιρνε τον Ανατολάκη ο Ντέμης τι πλάκα που θα είχε του χρόνου.

Και είχε προειδοποιήσει κάποιος τον Ίβιτς για τον Μορφέο. Ο τύπος συμφωνεί με μια ομάδα και διαπραγματεύεται με μια άλλη. Πάντως αν κλώτσησε η κυρία μορφέο, τι την έχει την Πετρουλάκη ο Ίβιτς; Σαν γυμνάστρια πρέπει να κλωτσάει λίγο πιο δυνατά.

Ο Ίλια πάντως εκνευρίστηκε γιατί ο μάνατζερ του Μορφέο τον εξέθεσε. Και την παράταση που ζήτησε ο Ιταλός για το 48ώρο, την έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια...

Οι μόνοι οπαδοί της συμπρωτεύουσας που ζουν την ευτυχία είναι οι Αρειανοί. Καλή θέση έπιασε η ομάδα πέρισυ, μπαλίτσα είδαν, μεταγραφές έκαναν και πολλές μάλιστα και το κυριότερο, έχουν αρχίσει να λυπούνται τους ΠΑΟΚτζήδες.

Εγώ θα κάνω μια ερώτηση όμως, γιατί ο κύριος Ιβάν Σαββίδης ο τρομερός, δεν πάει να πιάσει τον Ζαγοράκη και να του πεί: Εσύ πρόεδρος και εγώ επενδυτής; Έστω και ο Καμπάνης βρε παιδί μου, εντάξει μάγγες ένα κρυο ανεκδοτάκι είπα τώρα που έπιασαν οι ζέστες.

Η πιάτσα λέει πως ο Τζίγγερ θα απαντήσει και αυτός με μεταγραφές, θα την ψάξει την δουλειά μέσο Πεσεϊρο και γνωστών του μάνατζερ. Θέλει όμως ένα γνωστό ονοματάκι όχι νεαρούς και ταλαντούχους από τους οποίους πλέον η ομάδα έχει άφθονους.

Συνάντηση με τον Σούπερ Μάνατζερ Πίνι Ζάχαβι είχαν εχθές ο Ίλια με τον Ίβιτς που τους πρότεινε τον Νέρι Γκουστάβο, έναν διεθνή βραζιλιάνο που η αξία του στο χρηματιστήριο είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή τον Τάσου Πάντου και λίγο μικρότερη από αυτή του Ζεβλάκοφ. Μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μετράει ήδη δυο αποτυχημένα περάσματα στην Ευρώπη.

Όταν πας να κάνεις μπίζνες με ένα αρπακτικό και εσύ είσαι πρωτάρης, θα σε ξεψαχνίσει, θα σε ξεπουλιάσει, θα σου πασάρει ότι έχει μείνει στο ράφι. Και επειδή το μόνο καλό πράγμα που έχει μείνει στην περίφημη MSI Foot είναι ο 23χρόνος βραζιλιάνος μέσος της Κορίνθιανς, Κάρλος Αλμπέρτο. Μην φάτε την παραμύθα που θα σας σερβίρουν από αύριο οι φυλαδες. Τον παίκτη κυνηγάει η Βέρντερ Βρέμης που σπρώχνει 7,5 εκατομύρια ευρώ στην Κορίνθιανς. Από την πλευρά του ο παίκτης δεν επιθυμει να φύγει πριν τον Δεκέμβρη από την χώρα του καφέ, όχι του Παντελή, για την Βραζιλία λέω και μιας και κάνει όνειρα για την Μπουντέσλιγκα, μάλλον χλωμό τον βλέπω. Ο Μόνος λόγος που θα εμπλακεί το όνομα του γαύρου στην υπόθεση, είναι για να πάρει περισσότερα από την Γερμανική ομάδα, εκτός αν η Ελληνική ομάδα σκάσει στο τραπέζι 10εκάτομυρια.

Ο Ζάχοβι έκανε και την μόστρα του βέβαια κάνωντας ένα τηλέφωνο σε φιλαράκι του στην Σεβίλλη για τον Ντραγκουτίνοβιτς, αλλά έριξε και το δόλωμα , πως θέλει τα δικαιώματα του Καστίγιο. Έτσι και συμβεί κάτι τέτοιο μάγγες, ο Ολυμπιακός θα παρακαλάει ο Νέρι να είχε μάνατζερ τον Σέλουκ, κοψοχρονιά θα φροντίσει να του πάρει τον Νέρι ο Εβραίος.
Επειδή όμως ο Σέρβος, είναι μεγάλο γατόνι, δεν μασάει από δήθεν θεατρινισμούς του τύπου, θα σας βοηθήσω να πάρετε φτηνά τον Κολοτσίνι και τον Βερόν. Απο λόγια φέρνεις και τον Ροναλτίντιο στον ΑΠΟΕΛ και καλό θα κάνουν είναι να προσέξουν τις κουβέντες με τον εν' λόγο κύριο. Αλλίως θα επέμβει ο Σωκράτης και θα πέσει μπουρλότο!!!
ΛΟΥΦΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ