Πολύ κοντά σε Λαριβεϊ η ΑΕΚ

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 11.6.07

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις για την υπόθεση του Χοακίμ Όσκαρ Λαριβεϊ καθώς άνθρωπος; της Άεκ αναμένεται να ταξιδέψει στο Μπουένος Αϊρες για να έχει τις τελικές επαφές με την πλευρά του Αργεντίνου επιθετικού.
Δυσκολεύει σημαντικά η περίπτωση του Μανού καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά με την Μπενφίκα. Η Ένωση προσφέρει 500.000 για τον ποδοσφαιριστή αλλά η πορτογαλική ομάδα αξιώνει τα διπλάσια. Ναυαγεί η περίπτωση του Σιλβέστρε Βαρελά καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ουέλβα.
Όσον αφορά την περίπτωση του Μαρσέλο Γκαλιάρδο, η περίπτωση του φαίνεται να συναντάει σημαντικές δυσκολίες τόσο γιατί το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι υψηλό όσο και γιατί ο ποδοσφαιριστής έχει πρόταση από την Μονακό. Ούτως ή άλλως όμως η περίπτωση του Γκαλιάρδο θα καθυστερήσει καθώς ο Αργεντίνος μέσος θα έχει συνάντηση με τον Πωλ Λεγκέν περί τα τέλη Ιουνίου οπότε θα του ξεκαθαριστεί το μέλλον του με την Παρί.
Παράλληλα εξετάζεται η περίπτωση ενός ακόμη φορ που εντυπωσίασε στην 2η κατηγορία της Κλαουζούρα. Ο λόγος για τον Ισμαέλ Μπλάνκο της Ολίμπο, που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας στα ποδοσφαιρικά «σαλόνια» της Αργεντινής.
Την αποθέωση γνώρισε ο Ροδόλφο Αρουαμπαρένα στο τελευταίο ματς με την Βιγιαρεάλ. Ο 32χρόνος ποδοσφαιριστής εισήθλε στον αγωνιστικό χώρο στο 86' λεπτό αντικαθιστόντας τον Ρομπέρτ Πιρές και οι 21.000 φίλαφθλοι που βρέθηκαν στο "Ελ Μαδρινάλ" τον χειροκρότησαν. Ο διεθνής Αργεντίνος μπακ αναμένεται να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένεια του περί τα μέσα Ιουλίου.
Κ.Α.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ