Στο κόκκινο έχει φτάσει η αγωνία των οπαδών του Ολυμπιακού σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας. Το τελευταίο 48 υπήρχε κυριολεκτικά ένας οργασμός προτάσεων τις οποίες μελετούν εξονυχιστικά τόσο ο τεχνικός διευθυντής Ίλια Ίβιτς όσο και ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να υπάρχουν άμεσα ανακοινώσεις για την απόκτηση των Παρασκευά Άντζα, Κώστα Μήτρογλου και Ντένις Ρόμενταλ. Για τον μεν πρώτο είναι γνωστό ότι έχει συμφωνήσει να κατηφορίσει ξανά στο λιμάνι από τις αρχές Ιουνίου, για τον 19χρόνο σέντερ φορ της Γκλάντμπαχ απομένουν τα τυπικά για να πάρει την ελευθέρας του με την καταβολή 200.000 ευρώ που είναι η ρήτρα που θα πρέπει να καταβληθεί στην Γερμανική ομάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντένις Ρόμενταλ αναμένεται να αποστείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο που του έχει αποσταλεί καθώς υπήρχε θετική εξέλιξη στην υπόθεση του τις προηγούμενες ημέρες. Για τον Γιαν Ντολ Τόμασον τα πράγματα είναι σαφώς πιο πολύπλοκα, από την μια ο Ολυμπιακός που τα έχει βρει σε όλα με την Στουτγκάρδη προσπαθεί να μειώσει της ετήσιες αποδοχές του ποδοσφαιριστή που φτάνουν στα 2εκάτ. ευρώ και από την άλλη θα πρέπει να περιμένει μέχρι την επόμενη εβδομάδα όποτε η Βιγιαρεάλ διατηρεί το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψίον αγοράς του Τόμασον από τη Στουτγκάρδη.
Αρνητική εξέλιξη αναμένεται να υπάρχει και στην περίπτωση του Νίκολα Βέντολα, ο οποίος φαίνεται να καταλήγει στην Τορίνο. Αν και η πρόταση των ερυθρολεύκων είναι καλύτερη από την αντίστοιχη των Ιταλών, ωστόσο η πλευρά του παίκτη βλέπει διστακτικά το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα.
Για την θέση του κεντρικού αμυντικού, ο διακαής πόθος παραμένει ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι όμως το κόστος της μεταγραφής του είναι υπερβολικά υψηλό και δύσκολα αναμένεται να προχωρήσει. Αντίθετα περισσότερες πιθανότητες συγγεντρώνει η περίπτωση του Πάμπλο Κοντρέρας έπειτα από τον υποβιβασμό της Θέλτα φαντάζει μια προσιτή περίπτωση για τους πρωταθλητές Ελλαδας.
Τέλος όσον αφορά τα ονόματα των επιτελικών μέσων που προτάθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, Στέφανο Φιόρε και Ολιβιέ Καπό αμφότερες οι περιπτώσεις παρουσιάζουν δυσκολίες. Για τον 32χρόνο Ιταλό που ανήκει στην Βαλένθια φαίνεται να ενδιαφέρεται η Λάτσιο, ενώ ο 27χρόνος Γάλλος που ανήκει στην Γιουβέντους αναμένεται να ενταχθεί ανάμεσα στα μεταγραφικά ανταλλάγματα για την απόκτηση του Γκάμπριελ Μιλίτο από την Σαραγόσα.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ