Στα κίτρινα ο Χάρης Παππάς

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 27.6.07

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για τα επόμενα τρια χρόνια ο Χάρης Παππάς ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την Ενώση. Περί τις 12 το μεσημέρι πέρασαν από τα γραφεία της ΑΕΚ ο ποδοσφαιριστής μαζί με τον πατέρα του και τον μάνατζερ του Κίμωνα Κοκορόγιαννη όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάρη Παππά. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.


Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Χάρης Παππάς δήλωσε στον επίσημο διαδυκτιακό τόπο της ΑΕΚ, www.aekfc.gr:

«Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, την οποία υποστηρίζω από μικρός. Θα κριθώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΑΕΚ και όσους έπαιξαν ρόλο στη μεταγραφή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον Ολυμπιακό, διότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για μένα. Τώρα ανήκω στην ΑΕΚ και θα κάνω τα πάντα για την καινούρια μου ομάδα. Πιστεύω ότι με τον προπονητή που έχει η ΑΕΚ, για τον οποίο δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ, αφού όλοι λένε τα καλύτερα, θα βελτιωθώ σαν παίκτης. Θα μάθω πολλά»
Κ.Α

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ