Νέο διοικητικό μοντέλο

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.6.07

Στην σημερινή συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού παρουσίασε το νέο διοικητικό μοντέλο το οποίο θα βασίζεται στα πρότυπα των Αγγλικών ομάδων. Καινούρια πρόσωπα σε αυτό το διοικητικό μοντέλο θα είναι ο Πέτρος Κόκκαλης που αναλαμβάνει τον ρόλο του διευθύνοντα συμβούλου και ο Ίλια Ίβιτς στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Ακολουθούν περιληπτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Κόκκαλη:

"Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός αυτής της χώρας. Έχοντας αυτή τη θέση, είναι υποχρεωμένος να οργανωθεί στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι αυτό των αγγλικών συλλόγων. Πρέπει να κάνουμε ορισμένες αλλαγές που θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε την καλή πορεία και στο μέλλον"
"Πριν από 14 χρόνια που ήρθα στο σύλλογο, ο Ολυμπιακός είχε περάσει μία περίοδο ταλαιπωρίας, που οφείλετο σε κακοδιοίκηση που είχε άμεσο αντίκρισμα και στα αγωνιστικά αποτελέσματα. Η σωστή και επιχειρηματική οργάνωση του Ολυμπιακού και οι επιτυχίες στον αγωνιστικό τομέα, είναι άμεσα συνδεδεμένες. "
"Πρέπει να πω πως εδώ δεν γίνεται αναδιοργάνωση. Ο Ολυμπιακός θα λειτουργήσει έχοντας ένα διοικητικό συμβουλιο. Το Δ. Σ. θα είναι αυτό που όλοι γνωρίζεται. Θα ενεργοποιηθεί στα δρώμενα του Ολυμπιακού. Μέχρι τώρα δεν είχε αυτή την λειτουργία τόσο καλά οργανωμένη και αυτό πρέπει να διορθωθεί. Εγώ προσωπικά θα είμαι πρόεδρος. Ο Λούβαρης παραμένει Α' αντιπρόεδρος και ο Θεωδορίδης μέλος του συμβουλίου. Ο Πετρος Κόκκαλης παίρνει θέση διευθύνοντα συμβούλου, ενώ ο Ίλια Ίβιτς τη θέση του τεχνικού διευθυντή. "
"

Να είστε σίγουροι ότι θα ενισχυθούμε. Πραγματικές μετεγγραφές έξι μήνες ένα virtual παιχνίδι play station επιλέγουν ομάδες παίρνω τον τάδε. Όταν υπάρχουν πραγματικές και έγκυρες πληροφορίες θα σας καλέσουμε. Έχετε την ευκαιρία να γράφετε μέχρι τότε ό,τι θέλετε. "
"Ζούμε σε μία χώρα να συγκριθεί με τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία οι οικονομικές δυνατότητες άριστη οργάνωση επιχειρηματικό τομέα ποτέ δεν θα μπορέσει να είναι στα ίδια επίπεδα των χωρών λόγω της διαφοράς μεγέθους της ελληνικής αγοράς. Να μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ισοσκελισμένους ισολογισμούς, θα βρεθεί ο Ολυμπιακός στο φούντο αν βάζει και αποφασίσει να μη βάζει "

" Το διοικητικό είναι απαραίτητο μέρος ώστε να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός καλύτερος αγωνιστικά αυτά τα πράγματα συνδεδεμένα. Σύντομα θα γίνουν οι εισηγήσεις Ίβιτς-Λεμονή και στο συμβούλιο αποφασίζουμε ποιες μετεγγραφές πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός 2007/08. Δεν λέμε ότι λέει ο ΠΑΟ. Δεν λέμε πως φτιάχνουμε νέα ομάδα πως διώχνουμε παίκτες, πως θα φέρουμε νέους που θα αποδώσουν σε πέντε χρόνια. Θα δώσουμε βάρος ακαδημίες αφού και η ΟΥΕΦΑ επιβάλει συγκεκριμένο αριθμό παικτών παικτών".
K.K.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ