Επένδυση για το μέλλον ο Καλντερόν

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18.6.07

Προ των πυλών βρίσκεται ο 18χρόνος Χοακίν Καλντερόν Βιθέντε της Έλτσε. Ο εκπρόσωπος του νεαρού ποδοσφαιριστή Σεβιγιάνο Ντομίνγκ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ένωσης και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα υπάρχει άμεσα θετική εξέλιξη στην υπόθεση.
Μέσα στις επόμενες μέρες ξεκαθαρίζει και η υπόθεση του Στέφανο Σορεντίνο. Εφόσον ο Ιταλός πορτιέρο πάρει μεταγραφή για την Κατάνια η ΑΕΚ θα κινηθεί πιθανότατα για την απόκτηση δυο τερματοφυλάκων με τους Μαρτσέλο Μποροβέρο και Μιχάλη Σηφάκη να φαντάζουν τα αδιαφιλονίκητα φαβορί. Ο 23χρόνος Αργεντίνος μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου από την Ατλέτικο Ραφαέλα και σύμφωνα με τα όσα δηλώνει, έχει συνομιλήσει με τον Λορέντσο Σέρα Φερέρ και περιμένει να ειδοποιηθεί για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Δεν υπήρχε εξέλιξη στο θέμα του Μανού καθώς η Μπενφίκα δεν κάλεσε τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του να μιλήσουν την Παρασκευή κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στο προσεχές διήμερο. Το θέμα βέβαια για να ολοκληρωθεί η συγγεκριμένη μεταγραφή είναι κατά πόσο θα υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις μεταξύ των δυο πλευρών, δηλαδή τόσο η Μπενφίκα να αξιωθεί λιγότερα από το 1εκάτ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή όσο η ΑΕΚ να προσφέρει κάτι παραπάνω από τα 500.000ευρώ.
Κ.Α

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ