Αργεντίνικη παροικία στο λιμάνι του Πειραιά

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.6.07

Στην Ισπανία και συγγεκριμένα στην Μαρδίτη θα μεταβεί σήμερα ο Ίλια Ίβιτς για να ολοκληρώσει την δεύτερη μεταγραφή των πρωταθλητών Ελλάδας. Έπειτα από την επιτυχημένη αποστολή με τον Λιονέλ Νούνιεζ, αίσιο τέλος αναμένεται να υπάρχει και με την περίπτωση του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία είναι και οι δύο πλευρές και ο Ίλια Ίβιτς αναμένεται να προσπαθήσει να εξοικονομήσει λίγα χρήματα από την Ατλέτικο η οποία αξιώνει το ποσό των 2εκάτ. ευρώ. Ο Γκαλέτι αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαίο με ετήσιες απολαβές 1,2εκάτ. ευρώ.
Το παλεύει ο Ολυμπιακός για τον Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει οικονομική προσσέγιση με την Ντεπορτίβο ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αν και δεν έχει σε πρώτη προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ωστόσο δεν είναι κατηγορηματικός σε αυτό το ενδεχόμενο όπως συμβαίνει με άλλες περιπτώσεις. Λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδος αναμένεται να υπάρχει οριστική εξέλιξη με αυτή την υπόθεση και τα μέχρι στιγμής εμπόδια που υπάρχουν στους ερυθρόλευκους είναι το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σαραγόσα, τριών Αγγλικών ομάδων Πόρτσμουθ, Γουέστ Χαμ, Τότεναμ. Δεν αποκλείεται αυτό το ενδιαφέρον να αποτελεί κίνητη τακτικής από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, όμως είναι βέβαιο πως πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση.
Συνάντηση με τον Πέντραγκ Μιγιάτοβιτς αναμένεται να έχει ο Ίλια Ίβιτς για να συζητήσουν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών της Ρεάλ που αναμένεται να παραχωρηθούν είτε ως δανεικοί είτε ως μεταγραφή. Ο λόγος γίνεται για τους που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τους "ερυθρόλευκους", Αλβάρο Μεχία, Ελγκέρα και Ραούλ Μπράβο. Ανοιχτή γραμμή έχει ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού με τον Ντομενίκο Μορφέο ο οποίος αναμένεται να φύγει από την Πάρμα. Πηγές από την Ιταλία αναφέρουν πως η υπόθεση βαδίσει σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται ο Ίβιτς να μεταβεί στην Ιταλία κατά την επιστροφή του από την Μαρδίτη. Πέραν της περίπτωσης του Γκαλέτι, εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να υπάρχουν ανακοινώσεις για τους Κώστα Μήτρογλου και Παρασκευά Άντζα. Τέλος πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την περίπτωση Τόμασσον καθώς επιθυμεί να εντάξει τον έμπειρο σέντερ φορ στο δυναμικό του ώστε να έχει πληθώρα εναλλακτικών λύσεων στην επιθετική του γραμμή. Τα πάντα θα εξαρτηθούν βέβαια από την πρόθεση της Βιγιαρεάλ να κρατήσει στο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή κάτι που αναμένεται να ξεκαθαριστεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ