Φήμολογία για Τερό

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 20.6.07

Σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκος φαίνεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 24χρόνου επιθετικού της Στεάουα Βουκουρεστίου, Σερίλ Τερό. Αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα η Στεάουα αξιώνει το ποσό των 2,5εκάτ. ευρώ για τον Τερό ενώ τον ποδοσφαιριστή τον διεκδικεί και η Βελγική Μπρίζ. Όπως γίνεται αντιληπτό το ποσό αυτό είναι μάλλον απαγορευτικό για τους πράσινους που εκτός απροόπτου στην φετινή μεταγραφική περίοδο δεν σκοπεύουν να κάνουν μεγάλο άνοιγμα στις μεταγραφές.
Συνεχίζονται τα μεταγραφικά ταξίδια για τον Γίασμινκο Βέλιτς, ο οποίος πιθανότα θα έχει ως επόμενο προορισμό την Ολλανδία όπου διεξάγωνται αγώνες για την ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκου Πρωταθλήματος Ελπίδων. Απομακρύνεται ο Ίμπσον καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του ποδοσφαιριστή η Πόρτο δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει ως δανεικό.
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του 19χρόνου μέσου του Ηλισιακού Ελίνι Δημούτσου εξέφρασε ο Παναθηναϊκος αλλά ο παίκτης παρακολουθείται και από την ΑΕΚ η οποία έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του. Τέλος διαψεύδονται από κύκλους της ΠΑΕ τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον 22χρόνο διεθνή με τις ελπίδες της Πορτογαλίας Ζοάο Περείρα της Ζιλ Βισέντε.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ