Δυο σπούδαιες μεταγραφές βρίσκονται προ των πυλών για τους ερυθρόλευκους. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν αργά εχθές το βράδυ, ο Τρεζόρ Μπουτού αναμένεται να ενισχύσει την γραμμή επίθεσης των ερυθρολεύκων. Ποιό είναι το καινούριο αστέρι, ποιά είναι τα τελευταία νέα για τον Μπεν Αρφά; Διαβάστε το άρθρο που ακολουθεί.

Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Τρεζόρ Μπουτού. Ο 24χρόνος διεθνής με την εθνική ομάδα του Κονγκό αγωνίζεται στην Μαζέμπε και αναμένεται να αποκτηθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Εφόσον πείσει για τις ικανότητες του, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να αποκτήσουν το 50% του ποδοσφαιριστή το οποίο ανέρχεται περί τα 2εκάτ. ευρώ. Ο Μπουτού είχε χαρακτηριστεί από τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό του Κονγκό, Κλώντ Λε Ροϊ ως ο νέος Σάμιουελ Ετό, λόγο της εκρηκτικότητα και τις επαφής που έχει με τα δίχτυα. Έχει ύψος 174 και είναι 12 φορές διεθνής με τον ομάδα του Κογκό όπου έχει πετύχει 9 γκόλ. Μπορεί να αγωνιστεί ως περιφερειακός επιθετικός αλλά και ως επιτελίκός μέσος.



Σε ότι αφορά την περίπτωση του Λούα-Λούα, παρά το γεγονός ότι οι μετρήσεις στα εργομετρικά δεν ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις, ο Ζίκο έχει δώσει το οκ για την απόκτηση του συνεπώς μόλις επιστρέψει από την άδεια που του έχει χορηγηθεί, θα ολοκληρώσει τις εξετάσεις και αναμένται να υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Κοντά σε Μπεν Αρφά!
Κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι που φέρονται να έχουν κάνει οικομική πρόταση ύψους 8εκάτ. ευρώ στην Μαρσεϊγ. Οι πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν πως ο Μπεν Αρφά εξακολουθθεί να έχει ενδοιασμούς και προσπαθεί να καθυστερήσει την ολοκλήρωση της μεταγραφής, μην τυχών προκύψει ενδιαφέρον από άλλο σύλλογο που αγωνίζεται σε κορυφαίο πρωτάθλημα, όμως δεν έχει πει οριστικό όχι στους ερυθρόλευκους. Σήμερα θα δώσει εκτός απροόπτου τον τελευταίο του αγώνα με την φανέλα της Μαρσείγ και στην συνέχεια αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του. Ο Γαλλικός σύλλογος παραδέχεται ότι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα, ωστόσο δεν υπάρχει άλλη πρόταση και αναμένεται να επέλθει συμφωνία. Από το περιβάλλον των ερυθρόλευκων υπάρχει αισιοδοξία καθώς την περασμένη εβδομάδα είχαν συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε έδειξε ενδιαφέρον. Σε καμία περίπτωση οι ερυθρόλευκοι δεν επιθυμούν η περίπτωση αυτή να καταλλήξει σε σήριαλ και εφόσον ο παίκτης δεν απαντήσει, θα ασχοληθούν με άλλη υπόθεση.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ