Δεν τα κατάφεραν....

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.12.09

Δεν κατάφεραν να πάρουν κανέναν βαθμό οι Ελληνικές ομάδες στον πέμπτο αγώνα για τους ομίλους του Uefa Europa League. Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Έβερτον στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Τουρκία από την Γαλατά με 1-0.


ΑΕΚ-ΕΒΕΡΤΟΝ
Με αρκετές απουσίες παρατάχθηκε η ΑΕΚ απέναντι στην Αγγλική Έβερτον. Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αρκετούς αναπληρωμάτικους παίκτες και μόλις στο 6ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με το τέρμα που πέτυχε ο Μπιλιαλεντίνοφ.
Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Καφές, Χέρσι, Ζεράλντο Άλβες, Μαίστόροβιτς, Χουανφράν, Λεονάρντο (46΄ Σκόκο), Μάκος (30΄λ.τρ. Μαντούκα), Παυλής (62΄ Μπλάνκο), Γεωργέας, Ταχτσίδης

Έβερτον (Ντέιβιντ Μόγες): Χάουαρντ, Χίμπερτ, Μπάινς, Μπιλιαλετντίνοφ, Τζο (74΄ λ.τρ. Αγεγκμπένι), Ντιστέν (18΄λ.τρ. Ντάφι), Κέιχιλ, Γκόσλινγκ (10΄λ.τρ. Μπάξτερ), Πίενααρ, Φελαϊνί, Κόουλμαν

Διαιτητής: Κλαούντιο Τσιρκέτα (Ελβετία)
Κίτρινες: Ζεράλντο Αλβες - Χίμπερτ, Κέιχιλ, Χάουαρντ, Μπιλιαλετντίνοφ, Μπάξτερ

Φάσεις και γκολ:


ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Την ήττα με 1-0 γνώρισαν οι πράσινοι και πλέον θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στην Αθήνα καθώς χρειάζονται έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μέτριο παιχνίδι από τις δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, όμως να πετυχαίνουν ένα γκολ με αρκετή δόση τύχης όταν στο 50ο λεπτό έπειτα από σουτ του Σάρπ, η μπάλα άλλαξε πορεία προσκρούοντας στον Ζιλμπέρτο Σίλβα και κατέλληξε στα δίχτυα του Τζόρβα. Οι πράσινοι προσπαθησαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν ένα γκολ, ενώ διαμαρτύρονται για μια φάση πέναλτι στον Νίνη στο 77' όμως το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

Διαιτητής: Ιβαν Μπέμπεκ (Κροατία)

Κίτρινες: Αρντά Τουράν, Κιούελ, Σαρπ (Γαλατάσαραϊ) / Δάρλας, Σισέ (Παναθηναϊκός)

Γαλατάσαραϊ (Φράνκ Ράικαρντ): Λέο Φράνκο, Σαμπρί Σαρίογλου, Γκιοκχάν Ζαν (30' Μπαρίς Εζμπέκ), Σερβέτ Τσετίν, Χακάν Μπαλτά, Μεχμέτ Τοπάλ, Μουσταφά Σαρπ, Ελάνο (73' Αϊχάν), Αρντά Τουράν, Κιούελ (63' Κειτά), Νοντά.

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Δάρλας (46' Σπυρόπουλος), Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης (63' Χριστοδουλόπουλος), Καραγκούνης (73' Νίνης), Ρουκάβινα, Σισέ.

Φάσεις και γκολ:


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ