Παλέτα υπό προυποθέσεις

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 23.12.09

Για τον 23χρόνο στόπερ της Μπόκα Τζούνιορς Γκάμπριελ Παλέτα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους οι πράσινοι. Ποιές είναι οι προυποθέσεις για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση αυτού του σπουδαίου Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού; Ποίος άλλος ποδοσφαιριστής αποτελεί εναλλακτική λύση;

Η πιο σημαντική έλλειψη που διέκρινε από την πρώτη στιγμή ο Νίκος Νιόμπλιας στο ρόστερ των πρασίνων ήταν η απουσία ενός κεντρικού αμυντικού που θα έκανε τη διαφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πράσινοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Γκάμπριελ Παλέτα, ο οποίος έχει ύψος 191 και είναι 7 φορές διεθνής με την U20 ομάδα της Αργεντινής.
Για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Μπόκα Τζούνιορς, η οποία φέρεται διατεθιμένη να τον παραχωρήσει, θα πρέπει να να παραχωρηθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ όπως ο Μάντζιος, ο Τζιόλης, ο Κλεϊτον ενώ δεν αποκλείται να παραχωρηθεί ένας εκ των Σαλπιγγίδη και Βύντρα εφόσον έρθει μια πρόταση που ικανοποιεί οικονομικά τους πράσινους.
Πέραν του Παλέτα, έχει προταθεί ο Στάθης Ταβλαρίδης ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την Σέντ Ετιέν και είναι πιο προσιτός οικονομικά από τον Παλέτα.
Π.Θ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ