Τον πιο σημαντικό αγώνα δίνει απόψε ο Ολυμπιακός όπου θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Διαβάστε πια είναι τα τελευταία νέα πρίν την σημερινή αναμέτρηση.
Αρκετές αλλαγές θα έχει στην σύνθεση του ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος προτίθεται να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βέβαια θα θέλουν να αποδείξουν τι αξίζουν στον Αλσατό τεχνικό.
Η πιθανή σύνθεση των κανονιέρηδων που θα παραταχθούν με σύστημα 4-4-1-1 είναι: Φαμπιάνκσι τερματοφύλακας, Τζίλμπερ δεξί μπακ, Μπάρτλεϊ, Σιλβέστρ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Κρούζ αριστερό μπακ, στον χώρο του κέντρου οι Σόνγκ και Ραμσεϊ, δεξί χαφ ο Γουολκοτ, Μερίδα αριστερό χαφ Γουϊλσιρ ως μεσοεπιθετικός και προωθημένος ο Βέλα. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Μανόνε, Κοκέλεν, Ίστμοντ, Εμανουέλ Τομάς, Άιλινγκ, Ράνταλ και Σουνού.
Από την πλευρά του ο Ζίκο θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους επίσης με 4-4-1-1 τοποθετώντας τον Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Γιώργο Γκαλίτσιο ως δεξί μπακ, τον Ραούλ Μπράβο ως αριστερό μπακ, τους Ούλοφ Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλο ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, στον χώρο του κέντρου θα υπάρχει ο Ντουντού Σεαρένσε με τον Έντσο Μαρέσκα, αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Ντα Τζίζους Ζεράλντο Λεονάρτο, δεξί χαφ ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, μπροστά από τα δυο χαφ θα βρίσκεται ο Όσκαρ Γκονζάλες και μοναδικός προωθημένος είναι ο Κώστας Μήτρογλου.
Την αποστολή των ερυθρολεύκων συμπληρώνουν οι Ούρκο Πάρντο, Αρσέν Ντιντιέ Ντομί, Τάσος Πάντος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Κατσικογιάννης, ο Γιώργος Νιγκλητσιώτης και ο Ζαουάντ Ζαϊρί.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Πορτογάλλος Λουσίλιο Μπατίστα που θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζοάο Σάντος και Βενάνσιο Τομέ ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο επίσης Πορτογάλλος Πάουλο Χόρχε Λουρένκο Μπατίστα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδωθεί απευθείας από την ΝΕΤ.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ