Και επίσημα ο Λούα - Λούα

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 31.12.09

Πριν από λίγα λεπτά η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρόνου διεθνούς Κονγκολέζου άσσου Τρεζόρ Λομανά Λούα Λούα, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό έπειτα από ενάμιση χρόνο. Διαβάστε ακόμα ποιοί είναι οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι των ερυθρολεύκων.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της, για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης δύο ετών, με τον ποδοσφαιριστή Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα.



Μπεν Αρφά και Plan B

Σε ότι αφορά για την υπόθεση του Μπεν Αρφά, αν και τα μυνήματα από την Μαρσεϊγ αλλά και από τον ποδοσφαιριστή είναι θετικά, η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της συμφωνίας έχει κάνει τους ερυθρόλευκους να σκέφτονται και άλλες εναλλακτικές λύσεις, στις οποίες θα ασχοληθούν μετά από το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ερυθρόλευκοι φέρονται να εξετάζουν τις περιπτώσεις των Ομπράνιακ της Λίλ, Ελίας της Κορίνθιανς, Ούγκο της Σάο Πάολο, Μιραλέμ Σουλεϊμάνζι του Άγιαξ ενώ κάποια σενάρια εμπλέκουν ενδιαφέρων για τον Ριέρα της Λίβερπουλ.
Δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να εξετάζουν και μια περίπτωση μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Τέλος σε ότι αφορά την περίπτωση του Τρεζόρ Μπουτού, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να έρθει στην Ελλάδα παρ' όλα αυτά η απόκτηση του είναι αρκετά αμφίβολη καθώς αν οι ερυθρόλευκοι δεν αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος να είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου, θα θελήσουν να έχουν ανοιχτές τις επιλογές τους.
Κ.Κ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ