Πανυγηρική πρόκριση και αξιοπρεπή ήττα.

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18.12.09

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός για τις Ελληνικές ομάδες στο Uefa Europa League. O Παναθηναϊκός την περασμένη τετάρτη στο ΟΑΚΑ νίκησε με 3-0 την Ντιναμό Βουκουρεστίου, ενώ η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από την Μπενφίκα στην Πορτογαλλία.




ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ
Πανυγηρική πρόκριση με 3-0 πήραν οι πράσινοι στον άσχημο αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του Νίκου Νιόμπλια επιβεβαίωσαν στον αγωνιστικό χώρο πως ήταν το φαβορί ενώ οι φιλοξενούμενοι περιορίστικαν στις αντεπιθέσεις οι οποίες δεν βρήκαν στόχο. Το σκόρ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ρουκάβινα στο 49' ενώ ο Σισέ σκόραρε δυο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο (80', 86')
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Μπλομ Μπερνιέ (Ολλανδός)
Κίτρινες: - (Παναθηναϊκός) / Ν'Ντόι, Ταμάς, Αντρέι Κριστέα (Ντιναμό Β.)

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης (57' Κατσουράνης), Νίνης (69' Λέτο), Ρουκάβινα (82' Σαλπιγγίδης), Σισέ

Ντιναμό Βουκουρεστίου (Κόρνελ Τάρναλ): Ντόλχα, Ντιαμπατέ, Μότι, Μολινέρο, Ταμάς, Ν'Ντόι, Κονέ, Αλέξε (46' Αντριάν Κριστέα), Νικουλάε, Τόρτζε (60' Ζίκου), Αντρέι Κριστέα (66' Νικολέσκου)

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:


ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΑΕΚ
Με 2-1 ήττηθηκε η ΑΕΚ από την Μπενφίκα η οποία είχε καλύτερο παίκτη τον Ντί Μαρία ο οποίος σκόρατε και τα δυο τέρματα των Πορτογάλλων, στο 45' και 73' ενώ για την ΑΕΚ μείωσε ο Μπλάνκο στο 84' με τους κιτρινόμαυρους να έχουν ευκαιρίες για ισοφάρηση στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα.
Οι συνθέσεις:
Μπενφίκα(Ζεσούς): Σέζαρ, Φιλίπε, Βίτορ, Μιράντα, Σάφερ, Μενέζες, Μάρτινς, Κοεντράο, Ντι Μαρία, Γκόμες, Ουέλντον.

ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Άλβες, Γεωργέας, Μάκος, Γκέντζογλου, Καφές, Χέρσι, Μαντούκα, Μπλάνκο


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ