Το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 6.1.10

Για διαφορετικά "πράγματα" παίζουν σήμερα στο Καραϊσκάκη Ολυμπιακός και ΑΕΚ, στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι βαθμοί είναι το απόλυτο ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, στη "μάχη" που δίνει με τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αντιθέτως η ΑΕΚ βρίσκει όλα τα κίνητρά της στο γόητρο, να αποδείξει ότι είναι και αυτή εδώ και να δώσει "άνεμο αισιοδοξίας" στους οπαδούς της με το νέο έτος.

Χωρίς Ντουντού και... αμυντικά χαφ

Δεν υπήρξαν εκπλήξεις στον Ολυμπιακό όσον αφορά στην αποστολή της ομάδας ενόψει του σημερινού αγώνα. Ο Ντουντού δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και έμεινε εκτός και σε συνδυασμό με τη μη συμμετοχή των Λεντέσμα και Στολτίδη, ο Ολυμπιακός ξεμένει από αμυντικά χαφ και πολλοί αναρωτιούνται για την επιλογή του Ζίκο όσον αφορά στους δύο τελευταίους. Εκτός έμεινε και ο Λούα Λούα, αλλά επανέρχεται ο Ντάρμπισαϊρ μετά από καιρό. Στον Ολυμπιακό δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, αφού ένα δεύτερο ανεπιτυχές αποτέλεσμα -μετά την ήττα από τον Αρη- ίσως αποδειχθεί μοιραίο.

Για τη φανέλα...


Για την ιστορία της, τη φανέλα της και τον εγωισμό των παικτών θα παίξει η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Κακά τα ψέματα, η Ένωση δεν έχει στόχους, μέχρι να αρχίσουν τουλάχιστον τα πλέι-οφ και θέλει μέσω ενός ντέρμπι να αποδείξει ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη αλλά και να πάρει... κουράγιο για τα πολλά εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τη νίκη ζήτησαν από τους παίκτες της ΑΕΚ και 300 περίπου οπαδοί της, που το βράδυ της Τρίτης συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας και ενθάρρυναν τους ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση, πάντως, της ΑΕΚ, έχει υποσχεθεί πριμ 150.000 ευρώ σε περίπτωση που η Ένωση φύγει με το "διπλό" από την έδρα του Ολυμπιακού. Στα αγωνιστικά, επικρατεί... περιέργεια για το αν τελικά ο Τζιμπούρ θα ξεκινήσει βασικός, ενώ θα απουσιάσουν οι Χουάνφραν, Νέμεθ, Ενσαλίβα και Ιορτνάκε.


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ