Κατώτεροι των προσδοκιών

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18.9.09

Την ήττα γνώρισαν και οι δυο εκπρόσωποι του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Europa League. Απαγοητευτικός ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε με 1-3 από την Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ, δίχως αρχή και τέλος η ΑΕΚ που γνώρισε την συντριβή με 4-0 από την Έβερτον στο "Γκούντισον Πάρκ".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑϊ 1-3
Πολλά προβλήματα παρουσίασαν οι πράσινοι στην αμυντική τους γραμμή αλλά και στην ανασταλτική λειτουργία τους στον χώρο του κέντρου, κάτι που εκμεταλεύθηκε η Τουρκική ομάδα και πήρε την εκτός έδρας νίκη. Τα γκολ πέτυχαν οι Ελάνο στο 5, Μπάρος στο 47'και ο Σαριέγκι με αυτογκόλ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ελάνο στο 55'. Για τους πράσινους μείωσε ο Σαλπιγγίδης στο 77.

Παναθηναϊκός (Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Κατσουράνης (Νίνης 47'), Σίλβα, Καραγκούνης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (Πετρόπουλος 47'), Σαλπιγγίδης.

Γαλατάσαραϊ (Ράικαρντ): Λέο Φράνκο, Εμρέ Γκονκούρ (Ουκάρ 24'), Ελάνο (Αρντά Τουράν 62'), Κεϊτά (Μπαρίς Οζμπέκ 72'), Μεχμέτ Τοπάλ, Μπάρος, Σαρπ, Κιούελ, Εμρέ Ασίκ, Χακάν Μπαλτά, Σαμπρί.

Διαιτητής: Πάολο Ταλιαβέντο

Π.Θ.



ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΕΚ 4-0
Την συντριβή γνώρισε η ΑΕΚ στον πρώτο της αγώνα για το Europa League. Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγιεβιτς ήταν απών από το γήπεδο και δεν κατάφεραν να προβάλλουν αντίσταση απένατι στους "εφοπλιστές" και γνώρισε την συντριβή με 4-0. Αρνητικός προταγωνιστής ο Αραούχο που με μια αντιαθλητική κίνηση άφησε με 10 παίκτες την ΑΕΚ στο μεγαλύτερο μέρος του δευτερου ημιχρόνου. Τα γκολ πέτυχαν οι Γιόμπο στο 9', Ντίστεν στο 17', Πιένααρ στο 37' και Ζο στο 82.

Έβερτον (Ντέιβιντ Μόγες): Χάουαρντ, Μπέινς, Γιόμπο, Ντιστέν, Γκόσλινγκ, Φελαϊνί, Πίενααρ (68΄ Σαχά), Ρόντγουελ, Μπιλιαλετντίνοφ (52΄ Αγεγκμπένι), Κέιχιλ (46΄ Οσμαν), Ζο

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Χουανφράν, Ζεράλντο Αλβες (13΄ Ενσαλίβα, 46΄ Μαντούκα), Άρτσε, Γιάχιτς, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο (71΄ Γιαχάγια), Σκόκο, Μπλάνκο

Διαιτητής: Ρόμπερτ Μάλεκ

Κ.Α.


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ